Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026

Βικτώρια Δέλλα: «Θα έχω πάντα τον φύλακα άγγελό μου» – Το μήνυμα για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση

Η Γωγώ Μαστροκώστα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 25ης Μαΐου, σε ηλικία 56 ετών, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η κόρη της, Βικτώρια Δέλλα, με μια ανάρτηση στα social media που κυκλοφόρησε γρήγορα σε όλο το διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 18χρονη δεν επέλεξε λόγια τελετουργικά ή αποστασιοποιημένα. Έγραψε απευθείας από την καρδιά της, σε πρώτο πρόσωπο, για τη γυναίκα που της έδωσε ζωή και αγαπούσε χωρίς όρους.

«Ήταν βράχος που δεν λύγισε ποτέ»

Στην ανάρτησή της, η Βικτώρια χαρακτήρισε τη μητέρα της «βράχο που δεν λύγισε ποτέ» — μια εικόνα που αποτυπώνει ακριβώς τον τρόπο που η Γωγώ αντιμετώπισε τη μακρά περιπέτεια με την υγεία της: χωρίς δημόσια κατάρρευση, με αξιοπρέπεια και δύναμη.

Κλείνοντας την ανάρτηση, η κόρη της έγραψε: «Τώρα ξέρω πως θα έχω πάντα τον φύλακα άγγελό μου να με προσέχει. Σ’ αγαπάω πολύ». Λίγες γραμμές, αλλά με βάρος που οι χιλιάδες χρήστες που τις διάβασαν άμεσα αισθάνθηκαν.

Η κηδεία και η επιθυμία της οικογένειας

Λίγες ώρες αργότερα, η Βικτώρια Δέλλα έκανε μια δεύτερη ανάρτηση για να γνωστοποιήσει τις λεπτομέρειες της εξόδιου ακολουθίας. Η κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα θα τελεστεί την Τετάρτη στο Ελληνικό, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή γυμνάστρια και τηλεοπτικό πρόσωπο υπήρξε αγαπητή παρουσία στον ελληνικό τηλεοπτικό χώρο για πολλά χρόνια. Η απώλειά της, στα 56 μόλις χρόνια της, άφησε κενό που αισθάνθηκαν φίλοι, συνεργάτες και χιλιάδες άνθρωποι που τη γνώριζαν μέσα από την οθόνη.

Στο πλευρό της τους τελευταίους μήνες ήταν ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας — μια παρουσία σταθερή και αθόρυβη, όπως περιέγραψαν όσοι βρέθηκαν κοντά της — καθώς και η μητέρα της. Η Βικτώρια, που μεγάλωνε βλέποντας αυτή τη δύναμη δίπλα της, τώρα καλείται να βαδίσει μπροστά με ό,τι της κληροδότησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΠροηγούμενοΕλένη Μενεγάκη για Γωγώ Μαστροκώστα: «Δεν το πιστεύω ακόμα – Πίστευα πως θα τα καταφέρει»ΕπόμενοΓωγώ Μαστροκώστα: Πότε και πού θα γίνει το τελευταίο «αντίο»