Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026

Γωγώ Μαστροκώστα: Πότε και πού θα γίνει το τελευταίο «αντίο»

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση
Η Γωγώ Μαστροκώστα χαμογελαστή σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή της

Γνωστοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία της Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά σε στενό κύκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη γυμνάστρια και παρουσιάστρια θα δοθεί την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ελληνικού, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι άνθρωποι που τη γνώρισαν και την αγάπησαν, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της.

Στη συνέχεια, η σορός της θα μεταφερθεί εκτός Αθηνών. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, η ταφή της δεν θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα. Η Γωγώ Μαστροκώστα θα αναπαυθεί στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, τον τόπο καταγωγής της, επιστρέφοντας για πάντα στα πατρογονικά της εδάφη και κλείνοντας έτσι τον κύκλο μιας ζωής γεμάτης φως και δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Γωγώ Μαστροκώστα χαμογελαστή σε φωτογραφία αρχείουΠροηγούμενοΒικτώρια Δέλλα: «Θα έχω πάντα τον φύλακα άγγελό μου» – Το μήνυμα για τη Γωγώ ΜαστροκώσταΗ Γωγώ Μαστροκώστα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τηςΕπόμενοΓωγώ Μαστροκώστα: Όταν «λύγισε» το πλατό μιλώντας για τον καρκίνο