Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στη σειρά «Emily in Paris» του Netflix, την οποία όμως απέρριψε. Όπως εξήγησε, οι παραγωγοί αναζητούσαν βοηθητικούς ηθοποιούς και η ίδια δεν ήθελε να εμφανιστεί απλώς σε μια σκηνή ως κομπάρσος.
Η πρώην παίκτρια του «Survivor» και νυν τηλεοπτική παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε ευθέως όταν ερωτήθηκε για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Netflix στη Μύκονο τον περασμένο μήνα. Πολλοί Έλληνες celebrities προσπάθησαν να μπουν στο cast — η Ανδριώτου ξεκαθάρισε ότι της προτάθηκε κάτι, αλλά όχι αυτό που περίμενε.
«Δεν ζηλεύω ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μίλησα να συμμετέχω κι εγώ στο “Emily in Paris”, αλλά έψαχναν περισσότερο κομπάρσους», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Και είπα, παιδιά, έχω εκπομπή εδώ πέρα, δεν μπορώ να πάω για κομπάρσο τώρα για να φανεί μια πλάτη. Δεν με ενδιαφέρει».

Η αναφορά στο «My Style Rocks» και η ψυχολογική πίεση
Στην ίδια συνέντευξη, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε νοητά στα χρόνια του «My Style Rocks», όπου ξεκίνησε η τηλεοπτική της πορεία. «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα εκείνο το τρίμηνο σαν εμπειρία. Ήμουν ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, 21 χρονών, δεν ήξερα κανέναν στην Αθήνα, δεν είχα καμία φίλη εδώ πέρα», είπε, περιγράφοντας τη δυσκολία να βρίσκει ρούχα με περιορισμένο budget για επτά ημέρες κάθε εβδομάδα και να ακούει χαμηλούς βαθμούς από τους κριτές.
Η αναφορά αυτή λειτουργεί ως αντίστιξη: από το κορίτσι που πάλευε με τη βαθμολογία των κριτών, στη γυναίκα που σήμερα απορρίπτει ρόλο σε διεθνή παραγωγή. Είναι μια από τις λίγες φορές που celebrity εξηγεί δημόσια γιατί ένα «μικρό» reality μπορεί να αφήσει βαθύτερο σημάδι από όσο δείχνει.
Η σχέση με τον νέο σύντροφο
Σε πιο προσωπικό τόνο, η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο, το όνομα του οποίου κρατάει μακριά από τα φώτα. «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, έχω έναν σύντροφο. Δόξα το Θεό, είμαστε καλά. Το έχω προσωπικό, το έχω έτσι κλείσει. Και γι’ αυτό είμαστε και καλά», είπε.
«Κάθε μέρα που τον γνώριζα είχε ένα τικ το οποίο είχα στο κεφάλι μου για έναν ιδανικό σύντροφο για εμένα. Είχε πολλά τικ, όλα τα τικ, δεν είχε κανένα red flag. Και κάθε μέρα τον ερωτεύομαι και περισσότερο», πρόσθεσε.
Η επιλογή της να κρατήσει τον σύντροφό της εκτός social media είναι αξιοσημείωτη για influencer του μεγέθους της — και ίσως εξηγεί γιατί επιμένει ότι αυτή τη φορά «είναι καλά».
















