Η Χριστίνα Λαμπίρη όταν μεσουρανούσε στην Ελληνική τηλεόραση
Η Χριστίνα Λαμπίρη απολαμβάνει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της

Η Χριστίνα Λαμπίρη λάμπει ξανά στη ζωή της ως χαζογιαγιά

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στο προσκήνιο με την πιο γλυκιά αποκάλυψη. Η άλλοτε δυναμική παρουσιάστρια που γέμιζε τα μεσημέρια μας με gossip και χαμόγελα, σήμερα ζει μια εντελώς νέα ζωή. Μακριά από τα φώτα, δίπλα στον άντρα της και… με δύο εγγόνια που της έχουν πάρει την καρδιά.

Νέα αρχή

Η ίδια περιγράφει στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο Secret της εφημερίδας, Παραπολιτικά, πως η σχέση της με την τηλεόραση έκανε φυσικό κύκλο. Μια πορεία γεμάτη στιγμές, νίκες και ήττες, που όμως κάποια στιγμή έπαψε να της γεννά πάθος. Όταν ένιωσε πως δεν μπορεί να υπηρετήσει το Μέσο όπως θα ήθελε, διάλεξε την αξιοπρεπή έξοδο. Θυμάται με αγάπη τα χρόνια στο Star και τις όμορφες τηλεοπτικές παρέες που δούλευαν με κοινό στόχο.

Σήμερα η επιστροφή δεν μοιάζει πιθανή. Οι λόγοι που την έκαναν να φύγει δεν έχουν αλλάξει και όπως λέει δεν θέλει να μπει σε νέα περιπέτεια. Έχει βρει την ηρεμία της και την απολαμβάνει.

Οικογένεια και χαζογιαγιά

Με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, έχουν φτιάξει μια μικρή οικογενειακή αυτοκρατορία εστίασης. Εκείνος είναι η ψύχραιμη δύναμη, ο άνθρωπος που θαυμάζει για το μυαλό και τον χαρακτήρα του. Μαζί γελάνε, συζητούν, χτίζουν και μοιράζονται μια σχέση γεμάτη απόλυτο σεβασμό.

Και ύστερα έρχονται τα δύο αγόρια της κόρης της. Η Λαμπίρη παραδέχεται πως είναι «εντελώς χαζογιαγιά». Με τον 5χρονο κάνουν σινεμά, θέατρο και ατελείωτες βόλτες. Με τον μικρό των 2 χρόνων, η δράση περιορίζεται για τώρα σε παιδότοπους, αλλά η αγάπη είναι ίδια. Δέκα φορές μεγαλύτερη, όπως λέει χαμογελώντας.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα απο αυτά που ειπε η Χριστίνα Λαμπίρη :

Τελικά, τι συνέβη µε την τηλεόραση και σε χάσαµε εντελώς;

Μας τελείωσε ο… έρωτας! Ολα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Εζησα όµορφα χρόνια, µε δυνατές στιγµές, µε χαµόγελο, µε απογοητεύσεις, µε νίκες, µε ήττες, αλλά όλα αυτά σε ένα άλλο τηλεοπτικό σκηνικό. Και επειδή πάντα στη ζωή µου ό,τι κάνω το κάνω µε πάθος και βαθιά αγάπη, όταν κατάλαβα ότι αυτά τα συναισθήµατα άρχισαν να εκλείπουν, ένιωσα ότι δεν µπορώ πια να την «υπηρετήσω» όπως εγώ θα ήθελα ή, έστω, όπως εγώ είχα µάθει, και κάπως έτσι ήρθε το τέλος όµορφα και ωραία.

Όταν µια σχέση οδεύει µε µαθηµατική ακρίβεια προς το τέλος της, πρέπει να φεύγεις µε αξιοπρέπεια. Οι δρόµοι µας… χώρισαν! Ξέρεις, είναι υπέροχο όταν ο κόσµος που µου µιλά αναφέρεται µε όµορφα λόγια στην παρουσία µου και στις εκποµπές µας. Χαλαρά µεσηµέρια ψυχαγωγίας gossip, όσο πιο «κόσµια» µπορούσαµε, όµορφες τηλεοπτικές παρέες χωρίς εσωτερικούς ανταγωνισµούς, συνεργάτες που όλοι εργάζονταν για την εκποµπή, εξαιρετικό περιβάλλον – και µιλώ, βέβαια, για τα χρόνια του Star κυρίως.

Χριστίνα Λαμπίρη

Θα επέστρεφες; Και µε ποιο concept;

∆εν είναι εύκολο, για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα, όταν αποφασίσεις να αφήσεις το Μέσο έγκαιρα, πριν φθαρείς εντελώς, θέλει τεράστια προσοχή η επιστροφή. Επειτα, οι λόγοι για τους οποίους κυρίως έφυγα όχι µόνο δεν έχουν εκλείψει, αλλά αντιθέτως νιώθω ότι οι συνθήκες είναι πολύ χειρότερες. Γιατί, λοιπόν, να µπω σε µια περιπέτεια; Μια χαρά είµαι! 

Μίλησέ µας για τη σχέση µε τον σύζυγό σου. Τι θαυµάζεις σ’ εκείνον;

Τα πάντα. Το µυαλό του, τον χαρακτήρα του… Είναι φανταστικά ψύχραιµος, χαρακτηριστικό που µου λείπει εντελώς, είναι καθαρή ψυχή και, φυσικά, είναι όµορφος! Συζητάµε ατελείωτα, γελάµε πολύ, πάνω από όλα, όµως, υπάρχει απόλυτος σεβασµός ανάµεσά µας. Και νοµίζω ότι ο σεβασµός, µαζί µε τη βαθιά αγάπη, δηµιουργούν και συντηρούν µια υπέροχη σχέση σε ένα ζευγάρι.

Είσαι και χαζογιαγιά! Πες µας γι’ αυτόν τον ρόλο στη ζωή σου.

Εντελώς, όµως! Αυτό που λένε «του παιδιού µου το παιδί δυο φορές…» ούτε καν. Πάνω από δέκα φορές… Τους έχω τρελή αδυναµία και κυνηγάω να µοιραζόµαστε όµορφες στιγµές µαζί. Ειδικά µε τον µεγάλο, που είναι 5, κάνουµε τα πάντα: σινεµά, θέατρο, βόλτες… Ο µικρός είναι 2, οπότε για την ώρα περιοριζόµαστε σε παιδότοπους…

xristina lampiri

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

Share This Article
Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *