Kitchen Lab: Τα πιάτα του Άκη Πετρετζίκη που θα μοσχοβολήσουν το σαββατοκύριακό σου

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει στο Kitchen Lab σε ζεστή τηλεοπτική κουζίνα
Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο Kitchen Lab με συνταγές που συνδυάζουν παράδοση και γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Το Kitchen Lab επιστρέφει το σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου και ο Άκης Πετρετζίκης μάς ταξιδεύει από τη Μεσόγειο μέχρι την Ανατολή, με δύο επεισόδια γεμάτα αρώματα, παράδοση και πιάτα που ξυπνούν αναμνήσεις.
Στις 16:40, ο πιο αγαπημένος σεφ της ελληνικής τηλεόρασης φορά την ποδιά του και παρουσιάζει ένα μενού που είναι ταυτόχρονα comfort, παιχνιδιάρικο και απόλυτα δημιουργικό.

Σάββατο – Μυρωδιές Ανατολής και Ιταλίας

Το επεισόδιο ξεκινά με ένα πιροσκί με πατάτα.
Αφράτη ζύμη, βελούδινη γέμιση και άρωμα φρεσκοτηγανισμένου ψωμιού δημιουργούν εκείνη την αίσθηση που θυμίζει οικογενειακό τραπέζι και street food μαζί.

Το κυρίως πιάτο είναι μια δημιουργία που μπλέκει κουλτούρες:
νιόκι με γιαούρτι, σπανάκι και κατσικίσιο τυρί.
Μια κρεμώδης πανδαισία που ενώνει την ιταλική τεχνική με την ελληνική φρεσκάδα — comfort και gourmet στον ίδιο βαθμό.

Για το γλυκό, ο Άκης ετοιμάζει τουλουμπάκια.
Τραγανά απέξω, σιροπιαστά μέσα, με αυτή την ανατολίτικη ψυχή που σε γυρίζει πίσω στα παιδικά χρόνια. Ένα επιδόρπιο που “σπάει” κυριολεκτικά σε κάθε μπουκιά.

Κυριακή – Μεσογειακή θαλπωρή και ελληνική παράδοση

Η Κυριακή μυρίζει Ελλάδα.
Ο Άκης ξεκινά με μια ελιόπιτα με φέτα, γεμάτη αρώματα ελαιόλαδου και ρίγανης.
Τραγανή κρούστα, αφράτη ψίχα και η γνήσια ελληνική φιλοξενία σε μορφή πίτας.

Για κυρίως σερβίρει γιαπράκια, τα λαχανοντολμαδάκια που γεμίζουν το σπίτι με άρωμα παράδοσης.
Τρυφερά φύλλα λάχανου, μυρωδική γέμιση και ένας ζεστός ζωμός που θυμίζει μαμαδίστικη κουζίνα.

Το γλυκό της ημέρας είναι τα soft cookies σοκολάτας.
Μαλακά, γεμάτα καρύδια και κομμάτια κουβερτούρας, ιδανικά για τον απογευματινό καφέ και τις στιγμές που θέλεις μια δόση παιδικής νοσταλγίας.

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο έμπνευση και σπιτική μαγεία

Με απλά υλικά και δημιουργικότητα, ο Άκης Πετρετζίκης κάνει ξανά αυτό που ξέρει καλύτερα:
μετατρέπει τη μαγειρική σε εμπειρία.
Κάθε συνταγή έχει τη δική της ιστορία, το δικό της άρωμα και τη δική της ζεστασιά.

Αυτό το σαββατοκύριακο, το Kitchen Lab δίνει την πιο νόστιμη αφορμή για να καθίσεις στο τραπέζι με όσους αγαπάς.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

TAGGED:
Share This Article
Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου! Email : [email protected]
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *