Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026

Το νέο τρέιλερ του Κρίνο Και Αγκάθι κόβει την ανάσα! Ο Γεροντιδάκης παντρεύεται την Παντούση αλλά…

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
Ενημέρωση: 2' ανάγνωση
Το νέο τρέιλερ του Κρίνο Και Αγκάθι κόβει την ανάσα! Ο Γεροντιδάκης παντρεύεται την Παντούση αλλά…

Το νέο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής «Κρίνο Και Αγκάθι» στον ΑΝΤ1 φέρνει στο φως ένα σκοτεινό παιχνίδι εκδίκησης και αίματος. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Αναστασία Παντούση ενσαρκώνουν ένα ζευγάρι που ο έρωτάς του γεννιέται μέσα από τις επιστολές της φυλακής, αλλά κρύβει ένα θανάσιμο μυστικό που θα αναστατώσει την Αρκαδία του 1959.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας γάμος χτισμένος σε ένα θανάσιμο ψέμα εκδίκησης

Η πλοκή της σειράς ξετυλίγεται γύρω από τον Μάρκο Αρβανίτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), ο οποίος επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι έπειτα από 15 χρόνια εγκλεισμού στη φυλακή για έναν φόνο που στιγμάτισε τη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της μακράς του απομόνωσης, η μοναδική του παρηγοριά ήταν τα γράμματα της Λευκής (Αναστασία Παντούση), μιας γυναίκας που δεν είχε αντικρίσει ποτέ από κοντά.

Όταν οι δυο τους συναντιούνται τελικά για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του, ο Μάρκος, πεπεισμένος ότι έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του, της ζητά να γίνει σύζυγός του και εκείνη δέχεται. Ωστόσο, οι τρυφερές λέξεις των ερωτικών τους γραμμάτων κρύβουν ένα βαθύ σκοτάδι. Η Λευκή δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του· σκοπός της είναι να πλησιάσει τον άνθρωπο που θεωρεί υπαίτιο για τη μεγαλύτερη τραγωδία της οικογένειάς της. Όπως αποκαλύπτει γλαφυρά το τρέιλερ, πίσω από το λευκό νυφικό της κρύβεται ένα κοφτερό μαχαίρι.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Η σύγκρουση των δύο οικογενειών στην Αρκαδία του 1959

Η ξαφνική επιστροφή του Μάρκου με μια άγνωστη γυναίκα στο πλευρό του προκαλεί άμεση αναστάτωση και καχυποψία στην οικογένειά του. Οι γονείς του, τους οποίους υποδύονται η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Γιάννης Τσορτέκης, τον υποδέχονται με βαθιά συγκίνηση και ανακούφιση, αλλά η παρουσία της Λευκής γεννά γρήγορα ερωτήματα και εσωτερικές συγκρούσεις.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της Λευκής, σε μια καθηλωτική ερμηνεία από τον Στέλιο Μάινα και τη Μαρία Ζορμπά, ζουν απομονωμένοι στη σκιά μιας παλιάς τραγωδίας που δεν έπαψε ποτέ να ζητά δικαίωση και αίμα.

Αυτή η αφηγηματική δομή αλλάζει τις ισορροπίες στις κλασικές σειρές εποχής. Αντί για ένα τυπικό ρομάντζο με εξωτερικά εμπόδια, η παραγωγή επενδύει στα στοιχεία ενός ψυχολογικού θρίλερ, όπου η δραματική ειρωνεία κυριαρχεί: ο θεατής γνωρίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο το double-cross της πρωταγωνίστριας, γεγονός που δημιουργεί διαρκές σασπένς. Η σύγκρουση των δύο οικογενειών φέρνει στην επιφάνεια θαμμένα μυστικά, με το ερώτημα να παραμένει ανθεκτικό: μπορεί ένας έρωτας να επιβιώσει όταν η ίδια του η ρίζα είναι ένα ψέμα; Η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Κρίνο Και Αγκάθι» προγραμματίζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Ο Μάρκος και η Λευκή σε σκηνή από τη σειρά Κρίνο και Αγκάθι του ΑΝΤ1.ΠροηγούμενοΚρίνο και Αγκάθι spoiler: Η πρόταση γάμου που κρύβει εκδίκηση και ένα φόνο 15 χρόνια πρινΤο νέο τρέιλερ του Κρίνο Και Αγκάθι κόβει την ανάσα! Ο Γεροντιδάκης παντρεύεται την Παντούση αλλά…ΕπόμενοΤο Κρίνο και Αγκάθι έρχεται στον ANT1! Μάθετε όσα αποκάλυψαν οι Μάινας, Διδασκάλου, Γεροντιδάκης για τους γεμάτους μυστικά ρόλους τους στη νέα σειρά εποχής