Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026

«Κάμπινγκ» στο MEGA: Πρώτα καρέ από την κωμωδία μυστηρίου με Παπασπηλιόπουλο και Χρυσοστόμου

Ρόη Ράπτη
Ρόη Ράπτη
Ενημέρωση: 2' ανάγνωση
Πρώτο καρέ από τη σειρά Κάμπινγκ του MEGA με Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Τα πρώτα επίσημα καρέ από τη νέα σειρά «Κάμπινγκ» έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, αποκαλύπτοντας την αισθητική και τον τόνο μιας κωμωδίας που ισορροπεί ανάμεσα στο γέλιο και το μυστήριο. Στους κεντρικούς ρόλους ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, πλαισιωμένοι από ένα πολυπληθές καστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εικόνες που δόθηκαν στην προβολή αποτυπώνουν ένα νοσταλγικό, καλοκαιρινό χρώμα που παραπέμπει σε άλλη εποχή του ελληνικού τουρισμού. Δεν είναι απλά ένα set decoration — είναι σχεδόν χαρακτήρας μέσα στην ίδια την ιστορία, το κάμπινγκ «Άλλος Κόσμος».

Η υπόθεση του «Κάμπινγκ»

Η υπόθεση του «Κάμπινγκ»

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος υποδύεται έναν φιλήσυχο λογιστή που μέσα από μια αλυσίδα απρόβλεπτων γεγονότων βρίσκεται, παρά τη θέλησή του, να διαχειρίζεται τα οικονομικά της μαφίας. Η μόνη του διέξοδος είναι η φυγή — μαζί με τα ανυποψίαστα παιδιά του — σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ.

Εκεί όμως δεν θα βρει την ησυχία που ψάχνει. Οι ένοικοι του τουριστικού θέρετρου κουβαλούν ο καθένας τα δικά του καλά κρυμμένα μυστικά. Μέσα από τις σχέσεις που αναπτύσσονται, η σειρά αγγίζει θέματα φιλίας, αλληλεγγύης, αγάπης και αποδοχής της διαφορετικότητας, χωρίς να εγκαταλείπει το κωμικό της σκηνικό.

Όπως το θέτει χαρακτηριστικά η ίδια η παραγωγή, «το πιο ασφαλές μέρος για να κρυφτείς, είναι εκεί που όλοι πάνε για να ξεκουραστούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καστ της νέας σειράς του MEGA

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, στο cast συμμετέχουν η Βίκυ Σταυροπούλου, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Μπέσσυ Μάλφα, ο Γιάννης Νταλιάνης, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Νικόλας Χανακούλας, η Αρετή Πασχάλη, η Αναστασία Στυλιανίδη, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Χάρης Χιώτης, ο Αλέξανδρος Τωμαδάκης, η Εύα Σαμιώτη και ο Στρατής Χατζησταματίου.

Η σύνθεση είναι από εκείνες που τραβούν αμέσως το βλέμμα: πρόσωπα με βαριά θεατρική παράδοση δίπλα σε νεότερους ηθοποιούς που έχουν χτίσει κοινό μέσα από επιτυχημένες σειρές prime time.

Το «Κάμπινγκ» έρχεται σε μια χρονιά που το MEGA επενδύει έντονα στη μυθοπλασία, με τη νέα σεζόν να φέρνει αρκετές πρωτότυπες παραγωγές. Η επιλογή ενός υβριδικού είδους — κωμωδία με στοιχεία μυστηρίου και crime — δείχνει διάθεση να σπάσει την επανάληψη της κλασικής οικογενειακής δραματικής σειράς που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια. Αν το script σταθεί στο ύψος του καστ, μιλάμε για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νέους τίτλους της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Ρόη Ράπτη
ΣυντάκτηςΡόη Ράπτη

Η Ρόη Ράπτη είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στην ελληνική τηλεόραση και τη showbiz. Γράφει στο tvfreaks.gr και καλύπτει καθημερινά τις εξελίξεις στις ελληνικές σειρές, τα reality shows και τις celebrities. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, με έμφαση στο Survivor και το MasterChef, καθώς και για τις δραματικές ελληνικές σειρές της prime time ζώνης. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Δημοσιογραφίας και έχει παρακολουθήσει εργαστήρι φωτογραφίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
«Κάμπινγκ» στο MEGA: Πρώτα καρέ από την κωμωδία μυστηρίου με Παπασπηλιόπουλο και ΧρυσοστόμουΠροηγούμενοΚάμπινγκ: Οι τρεις πρωταγωνιστές συστήνουν ο ένας τον άλλο στα teaser του MEGA«Κάμπινγκ» στο MEGA: Πρώτα καρέ από την κωμωδία μυστηρίου με Παπασπηλιόπουλο και ΧρυσοστόμουΕπόμενο«Κάμπινγκ»: Τα πρώτα backstage πλάνα από τη νέα κωμωδία του MEGA με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο