Δυο Μαύρα Πουκάμισα spoiler: ΝΕΟ πρόγραμμα στο MEGA – Απόψε η Μαρκέλλα φιλάει τον Μανούσο και ο…

Πέντε συνεχόμενες βραδιές μπαίνουν στο πρόγραμμα για τα «Δυο Μαύρα Πουκάμισα», καθώς το MEGA αλλάζει τη συχνότητα μετάδοσης της σειράς. Από τη Δευτέρα 5 έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά στις 22.00.
Η αλλαγή ξεκινά απόψε, με το επεισόδιο 9 της τηλεοπτικής σειράς «Δυο Μαύρα Πουκάμισα» του MEGA. Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά η Μαρκέλλα Ξηράκη, την οποία υποδύεται η Μαριάννα Κιμούλη, καθώς αποφασίζει να πλησιάσει τον Μανούσο, αλλά η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περιμένει.
Δυο Μαύρα Πουκάμισα: Πέντε επεισόδια στις 22.00
Το νέο πρόγραμμα διαμορφώνει ένα καθημερινό ραντεβού για ολόκληρη την εβδομάδα. Δευτέρα 5, Τρίτη 6, Τετάρτη 7, Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Οκτωβρίου η σειρά του MEGA θα αρχίζει στις 22.00, αντί του προηγούμενου προγράμματος που δεν περιλάμβανε μετάδοση την Τετάρτη.
Η αλλαγή συμπίπτει με μια εβδομάδα στην οποία η σχέση Μαρκέλλας και Μανούσου Γρυλογιάννη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, περνά από αλλεπάλληλες εντάσεις. Παρεξηγήσεις και πληγωμένοι εγωισμοί τούς απομακρύνουν, πριν ένα ατύχημα δημιουργήσει αργότερα τις συνθήκες για να βρεθούν ξανά πολύ κοντά.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη με το ατύχημα έχει ήδη ανοίξει τη συνέχεια της ιστορίας, καθώς η Μαρκέλλα τρακάρει έξω από το τυροκομείο. Πριν φτάσει όμως εκεί η αφήγηση, το επεισόδιο της Δευτέρας δείχνει πόσο εύκολα μπορούν ακόμη να χαλάσουν οι ισορροπίες μεταξύ τους.
Τα 30 κόκκινα τριαντάφυλλα και η κίνηση της Μαρκέλλας
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, ένα φιλί προκαλεί ρήγμα ανάμεσα σε δύο φίλους, ενώ η Μαρκέλλα προσπαθεί να βάλει σε τάξη όσα έχουν συμβεί με τον Μιχάλη και τον Μανούσο. Τότε φτάνει στο σπίτι της ένα μπουκέτο με 30 κόκκινα τριαντάφυλλα, δημιουργώντας νέες υποψίες.
Η Μαρκέλλα αποφασίζει τελικά να κάνει ένα βήμα προς τον Μανούσο. Εκείνος όμως της γυρίζει την πλάτη, παρότι η μεταξύ τους απόσταση έδειχνε έτοιμη να μικρύνει. Η σκηνή κρατά ανοιχτή τη σύγκρουσή τους ακριβώς πριν από τα γεγονότα που θα τους αναγκάσουν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά όσα αισθάνονται.
Ο Σήφης Σκαρφαλάκης, με τον Αντώνη Μυριαγκό στον ρόλο, περνά στο μεταξύ κρυφά τη νύχτα με μια κοπέλα και δεν αποκαλύπτει τίποτα στους ανθρώπους γύρω του. Η σιωπή του Σήφη προσθέτει ακόμη μία εκκρεμότητα σε μια ιστορία όπου οι προσωπικές σχέσεις των τριών βασικών προσώπων παραμένουν ανοιχτές.
Η επιστροφή του Λευτέρη ανοίγει ξανά το παρελθόν
Ο Λευτέρης, ο πατέρας του Σήφη και του Φίλιππου, επιστρέφει στο σπίτι, όμως μαζί με εκείνον επανέρχεται στο προσκήνιο και η Μαρία. Η παρουσία της συνδέει το παρόν με ένα παλιό κομμάτι της ζωής του, ενώ παράλληλα εκείνη έρχεται πιο κοντά στον Σήφη.
Στη Χρυσελιά ανοίγουν και άλλα μέτωπα μέσα στην ίδια εβδομάδα. Ο Φίλιππος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δική του δουλειά, αλλά άγνωστοι του στήνουν καρτέρι και του επιτίθενται. Παράλληλα, η Ρίτα επιστρέφει στη ζωή του Μιχάλη και οργανώνει μια παγίδα που τον βάζει ξανά στο κέντρο μιας επικίνδυνης ιστορίας.
Τα πέντε συνεχόμενα επεισόδια στις 22.00 συμπυκνώνουν έτσι μέσα σε μία εβδομάδα ιστορίες που μέχρι τώρα εξελίσσονταν σε διαφορετικούς ρυθμούς. Η επιλογή του καθημερινού προγράμματος φέρνει πολύ πιο κοντά χρονικά την απόρριψη της Μαρκέλλας, το ατύχημά της και όσα ακολουθούν στη σχέση της με τον Μανούσο.














Επόμενο →Δύο Μαύρα Πουκάμισα: Τα ΜΥΣΤΙΚΑ της Μαρίας βγαίνουν μπροστά και όλα αλλάζουν