Δυο Μαύρα Πουκάμισα: Ο Νικήτας απειλεί να φύγει από το σπίτι

Ο Νικήτας δεν περιορίζεται πια στο να υπερασπίζεται την Ελπίδα απέναντι στη μητέρα του. Φτάνει στο σημείο να ξεκαθαρίσει στη Σοφία ότι, αν η συμπεριφορά της συνεχιστεί, θα φύγει από το σπίτι μαζί με τη γυναίκα του.
Η τηλεοπτική σειρά «Δυο Μαύρα Πουκάμισα» του MEGA συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 22.00, ενώ το συγκεκριμένο spoiler αφορά επόμενη φάση της ιστορίας χωρίς να προσδιορίζεται από την πηγή σε ποιο επεισόδιο θα προβληθεί. Ο Νικήτας Παυλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Καπετανάκος, αναγκάζεται πλέον να βάλει ένα όριο στη Σοφία, με την Ελένη Γερασιμίδου στον ρόλο της μητέρας του.
Ο Νικήτας φτάνει στο σημείο να απειλήσει ότι θα φύγει
Η σχέση του με την Ελπίδα έχει περάσει ήδη από αρκετές δοκιμασίες εξαιτίας της Σοφίας. Η μητέρα του δεν θεωρεί καμία γυναίκα αρκετά καλή για τον μοναχογιό της και η σύγκρουση που άρχισε από την πρώτη γνωριμία με την Ελπίδα δεν σταματά ούτε όταν η σχέση προχωρά.
Η Ελπίδα Μαραθάκη, με τη Μαρθίλια Σβάρνα στον ρόλο, προσπαθεί να διαχειριστεί τη συνεχή εχθρότητα μέσα στο σπίτι. Ο Νικήτας όμως βλέπει ότι η σιωπή του δεν εκτονώνει την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει καθαρά.
Το όριο είναι συγκεκριμένο. Αν η Σοφία εξακολουθήσει να επιτίθεται στην Ελπίδα, εκείνος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το σπίτι μαζί της.
Η Σοφία βλέπει να απειλείται ο δεσμός με τον γιο της
Η αντίδραση της Σοφίας δεν ξεκινά από τη συγκεκριμένη σύγκρουση. Το επίσημο προφίλ της ηρωίδας τη συστήνει ως μια γυναίκα που έχασε νωρίς τον σύζυγό της και έκανε τον Νικήτα κέντρο του κόσμου της, μετατρέποντας σταδιακά τη φροντίδα προς εκείνον και σε πεδίο ελέγχου.
Γι’ αυτό και η προειδοποίηση του γιου της χτυπά στο πιο ευαίσθητο σημείο αυτής της σχέσης. Η Σοφία δεν βρίσκεται πια μόνο απέναντι στην Ελπίδα. Βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να απομακρυνθεί ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο έχει οργανώσει μεγάλο μέρος της ζωής της.
Η συντακτική ανάγνωση της εξέλιξης βρίσκεται ακριβώς εδώ, αφού η μάχη της Σοφίας να απομακρύνει την Ελπίδα προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα και ωθεί τον Νικήτα να σκεφτεί τη δική του αποχώρηση.
Η Ελπίδα γίνεται η γραμμή που ο Νικήτας δεν αφήνει πλέον να ξεπεραστεί
Πριν από αυτή την εξέλιξη, ο Νικήτας είχε ήδη προχωρήσει σε πρόταση γάμου και η Ελπίδα είχε απαντήσει θετικά. Η επίσημη περίληψη του επεισοδίου 7 επιβεβαίωνε παράλληλα ότι η Σοφία συνέχιζε τις κινήσεις της με στόχο να τους χωρίσει, ενώ στο επόμενο επεισόδιο εμφανιζόταν να ενεργεί ξανά εναντίον της μέλλουσας νύφης της.
Αυτό το προηγούμενο έχει ήδη παρουσιαστεί μέσα από την αντεπίθεση της Σοφίας μετά το «ναι» της Ελπίδας. Η νέα πληροφορία πηγαίνει την ιστορία ένα βήμα πιο πέρα, επειδή ο Νικήτας δεν αρκείται πλέον στην επιλογή της Ελπίδας ως συντρόφου του.
Επιλέγει να υπερασπιστεί και τον κοινό τους χώρο, ακόμη κι αν για να το πετύχει πρέπει να φύγει από το πατρικό του.
Το τελεσίγραφο αλλάζει τη σύγκρουση μητέρας και γιου
Μέχρι τώρα η Σοφία κινούνταν με την πεποίθηση ότι μπορεί να επηρεάζει τις επιλογές του Νικήτα. Η σειρά έχει ήδη δείξει πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός τους και πόσο συχνά εκείνος αποφεύγει να διαταράξει την ισορροπία μαζί της.
Η απειλή αποχώρησης αλλάζει αυτό το δεδομένο. Δεν επιβεβαιώνεται από το διαθέσιμο spoiler ότι ο Νικήτας και η Ελπίδα πράγματι εγκαταλείπουν το σπίτι, επομένως η εξέλιξη σταματά στο τελεσίγραφο που εκείνος θέτει στη Σοφία.
Αυτό είναι και το σημείο που ξεχωρίζει τη νέα σύγκρουση από τις προηγούμενες. Η Σοφία προσπάθησε να απομακρύνει την Ελπίδα από τον γιο της, όμως πλέον ο ίδιος ο Νικήτας της ξεκαθαρίζει ότι η συνέχιση αυτής της στάσης μπορεί να απομακρύνει εκείνον.














Επόμενο →Δυο Μαύρα Πουκάμισα spoiler: ΝΕΟ πρόγραμμα στο MEGA – Απόψε η Μαρκέλλα φιλάει τον Μανούσο και ο…