Happy Day: Ο Κώστας Φραγκολιάς μπήκε με μηχανή και… κατάξανθο μαλλί στο φινάλε

Μια τηλεοπτική έναρξη γεμάτη τεράστιες εκπλήξεις και άφθονο γέλιο περίμενε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συντελεστές της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Παρασκευής (3/7/2026). Στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν, η ομάδα αποφάσισε να ρίξει αυλαία με τον πιο ανατρεπτικό και θορυβώδη τρόπο.
Ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λευτέρης Μητσόπουλος έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο, “εισβάλλοντας” κυριολεκτικά στο πλατό οδηγώντας τις μηχανές τους. Ωστόσο, το πραγματικό σοκ δεν ήταν ο τρόπος που μπήκαν στο στούντιο του Alpha, αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα.
Βγάζοντας το κράνος του, ο Κώστας Φραγκολιάς άφησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την υπόλοιπη παρέα της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό, καθώς είχε βάψει τα μαλλιά του κατάξανθα!
Το σοκ της Τσιμτσιλή και η ατάκα για… Γερμανία
Η αλλαγή στην εμφάνιση του επί σειρά ετών συνεργάτη της ήταν τόσο ριζική, που η οικοδέσποινα της εκπομπής δεν μπόρεσε να κρύψει τον απόλυτο αιφνιδιασμό της στον “αέρα”.
«Δεν το πιστεύω! Σε θυμάμαι έτσι πριν 30 χρόνια! Πόσο καιρό το προετοιμάζατε αυτό;», αναφώνησε σοκαρισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία πιάστηκε κυριολεκτικά απροετοίμαστη, καθώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τη “μεταμόρφωση” του συνεργάτη της.
Ο Κώστας Φραγκολιάς, διατηρώντας το χαρακτηριστικό του χιούμορ και απολαμβάνοντας τις επευφημίες του πάνελ, έδωσε τη δική του, απολαυστική εξήγηση για τη ριζική στυλιστική του επιλογή: «Το καλοκαίρι φεύγω Γερμανία για ταινίες», απάντησε γελώντας, χαρίζοντας μια από τις πιο αστείες στιγμές της σεζόν, λίγο πριν η ομάδα ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” στο τηλεοπτικό κοινό.














← ΠροηγούμενοΤο Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Το ουρλιαχτό της Μαγδαληνής και το αιματηρό τελευταίο επεισόδιο
Επόμενο →«Αντώνιος και Κλεοπάτρα»: Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου