Το «Χαμογέλα και πάλι!» αλλάζει πρόγραμμα και από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09.40 περνά στην καθημερινή πρωινή ζώνη του MEGA.
Η μεγαλύτερη αλλαγή της νέας σεζόν δεν βρίσκεται στη σύνθεση της παρέας, αλλά στη συχνότητα. Η εκπομπή που είχε συνδεθεί με τα πρωινά του Σαββατοκύριακου μεταφέρεται πλέον από Δευτέρα έως Παρασκευή, διατηρώντας τον βασικό κορμό της μπροστά από τις κάμερες.
Το TVFREAKS είχε ήδη παρουσιάσει τη νέα ώρα του «Χαμογέλα και πάλι!» από τις 21 Σεπτεμβρίου, καθώς και τη μετάβαση της εκπομπής στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.
Η Σίσσυ Χρηστίδου περνά σε καθημερινό ρυθμό
Η Σίσσυ Χρηστίδου παραμένει στο κέντρο της εκπομπής, έχοντας δίπλα της τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.
Η βασική ομάδα παραμένει επομένως σταθερή, παρότι ο ρυθμός της εκπομπής αλλάζει σημαντικά. Το TVFREAKS είχε καταγράψει νωρίτερα τις αλλαγές και τις προσθήκες γύρω από τη νέα ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς η καθημερινή παρουσία απαιτεί διαφορετική δημοσιογραφική οργάνωση.
Στο πρόγραμμα παραμένει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία θα έχει τη δική της παρουσία με συνταγές και γευστικές προτάσεις.
Η μετακίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην καθημερινή ζώνη είχε αρχίσει να διαμορφώνεται από το καλοκαίρι, όταν έγινε γνωστό ότι το MEGA την προόριζε για το καθημερινό πρωινό πρόγραμμα.
Ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει στο δυναμικό του MEGA, χωρίς όμως να παρουσιάζεται ως καθημερινό σταθερό μέλος του πάνελ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, θα εμφανίζεται στο «Χαμογέλα και πάλι!» όταν η επικαιρότητα το απαιτεί, σχολιάζοντας και αναλύοντας θέματα της ημέρας μέσα από τη δική του οπτική.
Αυτό σημαίνει ότι η βασική καθημερινή σύνθεση παραμένει σταθερή, ενώ η παρουσία του Μικρούτσικου θα συνδέεται περισσότερο με συγκεκριμένα γεγονότα και θέματα που απαιτούν σχολιασμό.
Η συνολική μετάβαση της εκπομπής είχε αναλυθεί και στο TVFREAKS μέσα από το θέμα για τη νέα εποχή του «Χαμογέλα και πάλι!» και την πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου.
Η νέα καθημερινή μορφή τοποθετεί πλέον την εκπομπή σε μια διαφορετική τηλεοπτική συνθήκη, με μεγαλύτερη εξάρτηση από την τρέχουσα επικαιρότητα και λιγότερο χρόνο ανάμεσα στις εκπομπές για την προετοιμασία θεμάτων.
Για όλες τις αλλαγές στα προγράμματα και τις πρεμιέρες των σταθμών υπάρχουν περισσότερα θέματα στην ενότητα Τηλεόραση του TVFREAKS.
Το «Χαμογέλα και πάλι!» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09.40 στο MEGA και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον αέρα κάθε καθημερινή.
📌 Μην χάνετε τα νέα του tvfreaks.gr
Προσθέστε μας στις προτιμώμενες πηγές σας στην Google για να βλέπετε πρώτοι τα άρθρα μας στα Top Stories και το AI Search:













