Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άγιος Έρωτας: Η Άννα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο – Η διπλή προδοσία που διαλύει τον Στέφανο

Ρόη Ράπτη
Ρόη Ράπτη
1' ανάγνωση

Η αγωνία “χτυπάει κόκκινο” στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Άγιος Έρωτας». Οι ζωές των πρωταγωνιστών κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη και τα συναισθήματα να δοκιμάζονται σκληρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζωή της Άννας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Έξω από τον θάλαμο, η Ελένη και ο Νικηφόρος, βυθισμένοι στην απόλυτη απελπισία, προσεύχονται και περιμένουν με αγωνία ένα πραγματικό θαύμα που θα την κρατήσει στη ζωή.

Άγιος Έρωτας: Η προδοσία, η απόφαση του Κυριάκου και η εξιλέωση

Την ώρα που το ιατρικό προσωπικό δίνει μάχη για την Άννα, το οικογενειακό δράμα του Στέφανου φτάνει στο αποκορύφωμά του.

Ο Στέφανος, απόλυτα συντετριμμένος από τη διπλή και σκληρή προδοσία της Ειρήνης και του Πέτρου, φτάνει κυριολεκτικά στα όριά του. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το μέγεθος του ψέματος που ζούσε. Η ψυχολογική του κατάρρευση χτυπάει “καμπανάκι” στον Κυριάκο.

Βλέποντας τον κίνδυνο της ολικής διάλυσης, ο Κυριάκος παίρνει μια σκληρή, αλλά απαραίτητη απόφαση, με μοναδικό σκοπό να σώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο από την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Θάλεια βρίσκεται σε μια βαθιά εσωτερική διαδικασία εξιλέωσης. Στην προσπάθειά της να επανορθώσει για τις τεράστιες αδικίες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, κάνει το μεγάλο βήμα: προσφέρει στη Δώρα τη θέση που πάντα δικαιούνταν μέσα στην οικογένεια, αλλά στερήθηκε άδικα.

Τέλος, το ντόμινο των αποκαλύψεων δεν αφήνει ανεπηρέαστους τη Χριστίνα και τον Χάρη, οι οποίοι καλούνται πλέον να διαχειριστούν το βάρος και τη νέα, σκοτεινή πραγματικότητα του Αντρέα, που ανατρέπει τις μέχρι τώρα ισορροπίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Ρόη Ράπτη
ΣυντάκτηςΡόη Ράπτη

Η Ρόη Ράπτη είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στην ελληνική τηλεόραση και τη showbiz. Γράφει στο tvfreaks.gr και καλύπτει καθημερινά τις εξελίξεις στις ελληνικές σειρές, τα reality shows και τις celebrities. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, με έμφαση στο Survivor και το MasterChef, καθώς και για τις δραματικές ελληνικές σειρές της prime time ζώνης. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Δημοσιογραφίας και έχει παρακολουθήσει εργαστήρι φωτογραφίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΠροηγούμενοΝα μ’ αγαπάς: Το μεγάλο φινάλε – Το χρονικό άλμα, ο γάμος της Φωτεινής και το παιδί της ΆνναςΕπόμενοΗ Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παραδίδει νύφη την Αμαλία – Ο φόνος στη φυλακή που σοκάρει