Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το ζευγάρι που λατρέψαμε και αγαπήσαμε μέσα απο τον ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor, περνούν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον γιο τους, δύο μήνες μετά την είσοδό τους στη νέα καθημερινότητα της γονεϊκότητας.
Ο Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την παραλία, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκεται σε ξαπλώστρα κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο τους και να τον θηλάζει δίπλα στη θάλασσα.
Όσα είχε πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον θηλασμό
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στην εμπειρία της, εξηγώντας ότι επέλεξε τον αποκλειστικό θηλασμό και ότι οι πρώτες ημέρες χρειάστηκαν προσαρμογή.
«Ναι, θηλάζω αποκλειστικά… Δεν θα πω ότι τις πρώτες μέρες δεν δυσκολεύτηκα, γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα. Χρειάστηκε υπομονή, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να βρούμε τον ρυθμό μας», είχε γράψει.
Η ίδια είχε σημειώσει ακόμη ότι κάθε μητέρα και κάθε μωρό ακολουθούν τη δική τους διαδρομή σε αυτή τη διαδικασία.



