Σασμός spoiler: Η σκληρή αλήθεια για την Θοδώρα έρχεται στο φως

Η Θοδώρα θα βρει τη δύναμη να σηκωθεί;

Σασμός

Σασμός: Η Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα. Ο Γιώργος, παγιδευμένος στα ψέματα, καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, “Σασμός”, η σχέση της Θοδώρας και του Γιώργου έρχεται αντιμέτωπη με σοβαρές δυσκολίες. Η Θοδώρα βλέπει το όνειρό της για μια ευτυχισμένη οικογένεια να γκρεμίζεται, καθώς ο Γιώργος, παρόλο που της προτείνει γάμο, δεν την αγαπάει όπως εκείνη θα ήθελε.

Η Θοδώρα αντιμετωπίζει την σκληρή πραγματικότητα

Η πρόταση γάμου του Γιώργου έρχεται ύστερα από την απειλή του “λευκού” γάμου της Θοδώρας με τον Τόλη. Ο Γιώργος, θέλοντας να αποφύγει αυτό το γάμο και να κρατήσει το παιδί του, προτείνει στη Θοδώρα να παντρευτούν.

Ωστόσο, η πρόταση γάμου δεν έρχεται από ειλικρινή αγάπη. Ο Γιώργος ξεκαθαρίζει στη Θοδώρα πως ο γάμος τους θα είναι μόνο για το παιδί: “Ξέχνα ό,τι είχαμε κάποτε εμείς! Παντρευόμαστε μόνο και μόνο για το παιδί…”.

Η Θοδώρα, σοκαρισμένη από την ειλικρίνεια του Γιώργου, νιώθει προδομένη και απογοητευμένη. Όλες οι ελπίδες της για ένα νέο ξεκίνημα με τον άντρα που αγαπά θρυμματίζονται.

Ο Γιώργος παγιδευμένος στα ψέματα

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τη Θοδώρα, καθώς ο Γιώργος δεν είναι ειλικρινής ούτε με τον εαυτό του. Στο βάθος της ψυχής του, ο Γιώργος δεν έχει πάψει ποτέ να αγαπάει τη Θοδώρα, αλλά η περηφάνια και οι τύψεις τον εμποδίζουν να το παραδεχτεί.

Η Θοδώρα καλείται να αντιμετωπίσει έναν εφιάλτη. Ο γάμος που ονειρευόταν μετατρέπεται σε μια ψεύτικη συμφωνία, χωρίς αγάπη και ελπίδα. Πώς θα βρει τη δύναμη να προχωρήσει;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Survivor spoiler (18/03): 1η διαρροή. Ποιος κερδίζει σήμερα την 2η ασυλία

Σασμός

Σασμός spoiler: Ποιος είναι πίσω απο τις απειλές στον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη;