Σασμός spoiler: Ποιος είναι πίσω απο τις απειλές στον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη;

Θα θυσιάσει ο Χρήστος τον έρωτά του για την αλήθεια;

Σασμός

Σασμός spoiler: Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με απειλές. Την ίδια ώρα η σχέση του με τη Στέλλα δοκιμάζεται, ενώ και η ίδια κινδυνεύει για ακόμα μια φορά

Στις επόμενες εξελίξεις της σειράς του ALPHA «Σασμός», ο Χρήστος Γιακωβάκης, με τον αδέκαστο χαρακτήρα και την αίσθηση δικαίου που τον διακρίνει, έρχεται αντιμέτωπος με σοβαρές απειλές.

Από την άφιξή του στην Άνω Ποριά, ο εισαγγελέας έδειξε την αποφασιστικότητά του να ρίξει φως σε σκοτεινές υποθέσεις, όπως ο φόνος του Στεφανή. Η Στέλλα Καμαριωτάκη, γοητευμένη από τον Χρήστο, έρχεται κοντά του και οι δυο τους αρχίζουν να ερωτεύονται.

Το spoiler θέλει την σχέση της Στέλλας και του Χρήστου να δοκιμάζεται

Σασμός spoiler

Ωστόσο, η σχέση τους έρχεται αντιμέτωπη με δυσκολίες. Ο Χρήστος λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα, το οποίο κρατάει κρυφό από τη Στέλλα. Όταν εκείνη το ανακαλύπτει, η αγωνία για την ασφάλειά του την κατακλύζει.

Παρά τις απειλές, ο Χρήστος παραμένει αταλάντευτος στην προσπάθειά του να αποκαλύψει την αλήθεια. Η έρευνα για τον φόνο του Στεφανή και άλλες σκοτεινές υποθέσεις τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Avatar photo

Αρθρογράφος: Ρόη Ράπτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα . Έχω αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα τελείωσα και εργαστήρι φωτογραφίας. Μου αρέσει να γράφω θέματα που αφορούν τα media και την showbiz, πολύ περισσότερο όμως για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το Survivor και το MasterChef -Email

Σασμός

Σασμός spoiler: Η σκληρή αλήθεια για την Θοδώρα έρχεται στο φως

MasterChef spoiler (18/03): Νέος παίκτης εισβάλει στο ριάλιτι – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση