Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

Σημαντική στιγμή για την κοινότητα LGBTQIA+ στην Ελλάδα σηματοδοτεί ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Η τελετή, η οποία έρχεται μετά την ψήφιση του νόμου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αποτελεί ένα βήμα προόδου και ισότητας για την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που θα ενώσει τις ζωές του είναι ο Δήμητρης Ελευσινιώτης και ο Σταύρος Γαβριηλίδης. Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” στις 16 Φεβρουαρίου 2024, σηματοδοτώντας την ιστορική στιγμή.

Η τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Νέας Σμύρνης, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, τόσο από την LGBTQIA+ κοινότητα, όσο και από υποστηρικτές της ισότητας και του σεβασμού.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

dimitris

Αρθρογράφος: Δημήτρης Χαροκόπος

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω για viral θέματα, gossip, για όμορφες γυναίκες και φυσικά για αθλητικά γεγονότα. - Email : [email protected]

Ελλάδα: Πρωταθλήτρια… στην κατάθλιψη

Ρία Αντωνίου: Πάρτε ανάσα! Η ξανθιά φαντασίωση “καίει” το Instagram!