Σασμός spoiler: Γάμος, παιδί και… Σάντρα; Η Αργυρώ ζηλεύει!

Ονειρικό μέλλον για τον Αστέρη και την Αργυρώ!

Σασμός spoiler

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha, σύμφωνα με το νέο Σασμός spoiler που έχουμε στα χέρια μας.

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Σασμός», ο Αστέρης και η Αργυρώ, ύστερα από όσα έχουν περάσει, μοιάζουν να έχουν βρει μια ισορροπία στη σχέση τους και να απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο Αστέρης, νιώθοντας σιγουριά για το μέλλον τους, εκφράζει στην Αργυρώ την επιθυμία του για ένα δεύτερο παιδί.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για το αγαπημένο ζευγάρι!

Η Αργυρώ, χαρούμενη με την πρόταση του Αστέρη, θέτει ως προϋπόθεση τον γάμο τους πριν την υλοποίηση αυτού του ονείρου. Η άφιξη της Σάντρας, όμως, έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της σχέσης τους, καθώς διεκδικεί τον Αστέρη.

Αργυρώ Βρουλάκη Σασμός spoiler

Σασμός spoiler – Η Σάντρα ηττάται! 

Η ζήλια της Αργυρώ φουντώνει, αλλά ο Αστέρης, αποφασισμένος να διώξει κάθε σκιά από την κοινή τους ζωή, απομακρύνει αμέσως την Σάντρα και διαβεβαιώνει την Αργυρώ για την αφοσίωση και τον έρωτά του.

Η πρόθεση για απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού έρχεται να σφραγίσει την αγάπη τους και να φέρει γαλήνη στις οικογένειες Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Η ευτυχία του Αστέρη και της Αργυρώς ολοκληρώνεται με την επέκταση της οικογένειάς τους, φέρνοντας ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον.

Σασμός spoiler

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Survivor spoiler (09/03): ΕΣΚΑΣΕ το trailer και είναι καταιγιστικό!

Η Μάγισσα spoiler: Ο Πετρούνης ζωντανεύει! Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον Σπήλιο