Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόπη Μαλλιωτάκη για Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν μου αρέσει να λέγονται ψέματα — θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους»

Κέλλυ Νομικού
Κέλλυ Νομικού
2' ανάγνωση

Η Πόπη Μαλλιωτάκη βγήκε δημόσια για να απαντήσει στις καταγγελίες κακοποίησης που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη σε βάρος του Μπάμπη Λαζαρίδη — και η τοποθέτησή της ήταν ευθεία: δεν επιβεβαιώνει τη βία, αμφισβητεί συγκεκριμένα σημεία της αφήγησης, και ζητά να μπει τέλος στα όσα θεωρεί ανακρίβειες για την ίδια και τον γιο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ακριβώς είπε η Μαλλιωτάκη

Η τραγουδίστρια επέλεξε να μη μιλήσει για το αν ο Λαζαρίδης υπήρξε βίαιος προς την Ηλιάδη — επανέλαβε ότι «δεν ήταν μπροστά» και ότι δεν θα πάρει θέση σε όσα δηλώνει η άλλη πλευρά. Περιέγραψε όμως τη δική της σχέση με τον επιχειρηματία ως μια κοινή ζωή με εντάσεις, αλλά χωρίς ξύλο.

«Υπήρχαν καυγάδες, αλλά εγώ αν έβλεπα ότι κάτι ξεφεύγει, σηκωνόμουν και έφευγα. Δεν σήκωνα τέτοια πράγματα», ανέφερε η Μαλλιωτάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Λαζαρίδης γνώριζε πως αν την πίεζε, θα έφευγε. Πρόσθεσε ότι του είχε πει ευθέως, αν ποτέ σηκώσει χέρι, θα το κόψει.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη απαντά στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για κακοποίηση

Το σημείο τριβής με την Ηλιάδη: «Δεν ήμουν κρυμμένη»

Το πιο καίριο σημείο της απάντησής της αφορά τον χρόνο. Η Ηλιάδη είχε δηλώσει ότι όταν γνώρισε τον Λαζαρίδη, εκείνος ήταν ήδη χωρισμένος. Η Μαλλιωτάκη το διέψευσε κατηγορηματικά: όταν συνέβη αυτό, εκείνη και ο Λαζαρίδης συζούσαν και ο γιος τους Βασίλης ήταν τεσσάρων χρονών.

«Δεν ήμουν κρυμμένη, εμφανιζόμουν κανονικά στις εκπομπές», τόνισε. «Όταν δεν ζεις μέσα στο ίδιο σπίτι μπορείς να πεις ότι είσαι χωρισμένος. Όταν όμως μένεις μαζί με τον άλλον και μεγαλώνετε ένα 4χρονο παιδί, θα βγεις και θα το πεις αυτό;» Όπως είπε, δεν προτίθεται να ανεχθεί να λέγονται ψέματα ούτε για την ίδια ούτε για το παιδί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βάρος του ονόματος και η σιωπή 18 χρόνων

Η Μαλλιωτάκη παραδέχτηκε ότι ο βίαιος θάνατος του Λαζαρίδη το 2008 της είχε αφαιρέσει τη διάθεση να μιλήσει νωρίτερα για όσα δύσκολα έζησε η ίδια — της φαινόταν άσχημο να πει κάτι κακό για έναν άνθρωπο που χάθηκε με τέτοιο τρόπο. Με τα χρόνια, όπως είπε, άρχισε να επεξεργάζεται όσα είχε περάσει.

Παράλληλα με τις on camera δηλώσεις, ανέβασε δύο αναρτήσεις στο Instagram που διαβάστηκαν ως ευθείες αιχμές: «Ο χρόνος αποκαλύπτει πολλά, η σιωπή ακόμα περισσότερα», και αργότερα: «Βλέπω ανθρώπους γύρω μου να καμαρώνουν την ξεφτίλα τους».

Η συζήτηση έχει πάρει διαστάσεις και πέρα από τις δύο γυναίκες — η αδερφή του Λαζαρίδη, Λίτσα Λαζαρίδη, έχει ήδη ανακοινώσει μέσω της δικηγόρου της μήνυση και αγωγή κατά της Ηλιάδη για προσβολή προσωπικότητας. Το επόμενο επεισόδιο της υπόθεσης δεν θα παιχτεί πια μόνο στην τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Κέλλυ Νομικού
ΣυντάκτηςΚέλλυ Νομικού

Η Κέλλυ Νομικού γράφει για την ελληνική showbiz σκηνή, τις αναρτήσεις των celebrities και τα θέματα που κάνουν τον γύρο του Instagram και του TikTok. Καλύπτει συνεντεύξεις, εμφανίσεις, σχέσεις και επαγγελματικά βήματα γνωστών προσώπων. Δίνει έμφαση στο να μεταφέρει τι ειπώθηκε πραγματικά, μακριά από τις υπερβολές. Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΠροηγούμενοΙωάννα Τούνη: «Έπαθα ηλίαση και με έπιασε τρέμουλο» – Τι συνέβη στη ΜύκονοΕπόμενοΚατερίνα Καινούργιου για τη μικρή Ξένια: «Μην λέμε με ντροπή ότι έχουμε βοήθεια στο σπίτι»