Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελένη Μενεγάκη: Στο τιμόνι του φουσκωτού στις καλοκαιρινές διακοπές της

Ρόη Ράπτη
Ρόη Ράπτη
1' ανάγνωση

Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μοιράστηκε νέες εικόνες από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την Τετάρτη 12 Αυγούστου ανέβασε στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από εξόρμησή της με φουσκωτό σκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η παρουσιάστρια έχει πάρει θέση στο τιμόνι και ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, φορώντας καλοκαιρινό φόρεμα και γυαλιά ηλίου.

Η Ελένη Μενεγάκη στο τιμόνι του φουσκωτού

Η εξόρμηση περιλάμβανε και στάση σε μία ερημική παραλία, με την Ελένη Μενεγάκη να μοιράζεται φωτογραφία από τα καθαρά νερά του σημείου στο οποίο έφτασε με το φουσκωτό.

Στην ανάρτησή της συμπεριέλαβε ακόμη ένα χαριτωμένο σκυλάκι που βρισκόταν μαζί της.

«Sun, sea and silence», δηλαδή «ήλιος, θάλασσα και ηρεμία», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Σχετικό θέμα: Δείτε όλες τις εξελίξεις, την υπόθεση και τα spoilers για τη σειρά Celebrity.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Ρόη Ράπτη
ΣυντάκτηςΡόη Ράπτη

Η Ρόη Ράπτη είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στην ελληνική τηλεόραση και τη showbiz. Γράφει στο tvfreaks.gr και καλύπτει καθημερινά τις εξελίξεις στις ελληνικές σειρές, τα reality shows και τις celebrities. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, με έμφαση στο Survivor και το MasterChef, καθώς και για τις δραματικές ελληνικές σειρές της prime time ζώνης. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Δημοσιογραφίας και έχει παρακολουθήσει εργαστήρι φωτογραφίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΠροηγούμενοΙωάννα Τούνη: Η ανάποδη βουτιά στις Μαλδίβες που επέστρεψε στα stories τηςΕπόμενοΑν Χάθαγουεϊ: «Ψεύτικα μαλλιά, αληθινή κοιλιά» – Η απάντηση στα σχόλια