Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της, η Δώρα Παντέλη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο, επιλέγοντας έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του ελληνικού καλοκαιριού.
Η παρουσιάστρια και αθλητικογράφος της Nova μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές της, ποζάροντας με καλοκαιρινό crochet σύνολο σε γήινες αποχρώσεις, με φόντο το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο τοπίο.
Το ανεπιτήδευτο στιλ της και η χαλαρή διάθεση των εικόνων αποτυπώνουν το κλίμα των πρώτων ημερών ξεκούρασης μετά από μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της.

Η Μύκονος εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις καλοκαιρινές αναζητήσεις
Παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, η Μύκονος εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές τόσο για Έλληνες όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό.
Οι εντυπωσιακές παραλίες, τα κυκλαδίτικα σοκάκια, η έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και οι πιο ήσυχες γωνιές του νησιού προσφέρουν επιλογές για διαφορετικά στιλ διακοπών, είτε κάποιος αναζητά χαλάρωση είτε πιο έντονους ρυθμούς.

Οι φωτογραφίες της Δώρας Παντέλη αναδεικνύουν περισσότερο τη χαλαρή πλευρά του νησιού, με φυσικά χρώματα, καλοκαιρινό φως και εικόνες που αποπνέουν ξεγνοιασιά.
Οι ταξιδιωτικές αναζητήσεις που κυριαρχούν τον Αύγουστο
Ο Αύγουστος παραμένει ο μήνας με τη μεγαλύτερη κινητικότητα στις κρατήσεις και στις διαδικτυακές αναζητήσεις για ταξίδια.
Ανάμεσα στα θέματα που αναζητούν περισσότερο οι ταξιδιώτες βρίσκονται:
Οικονομικοί καλοκαιρινοί προορισμοί
Πολλοί οργανώνουν πλέον σύντομες αποδράσεις σε νησιά που προσφέρουν όμορφες παραλίες και εύκολη πρόσβαση, προσαρμόζοντας το ταξίδι τους στο διαθέσιμο budget.
Νησιά για διαφορετικό στιλ διακοπών
Άλλοι προτιμούν κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως η Μύκονος, ενώ άλλοι επιλέγουν πιο ήσυχα νησιά για στιγμές χαλάρωσης μακριά από την πολυκοσμία.
Η βαλίτσα του Αυγούστου
Για ένα καλοκαιρινό ταξίδι δεν χρειάζονται πολλά, αλλά οι σωστές επιλογές κάνουν τη διαφορά.
Μερικά από τα απαραίτητα είναι:
- μαγιό για διαφορετικές περιστάσεις,
- crochet ή λινό cover-up,
- καπέλο και γυαλιά ηλίου,
- αντηλιακό προσώπου και σώματος,
- σανδάλια για την παραλία και τις βραδινές εξόδους,
- power bank,
- αδιάβροχη θήκη κινητού,
- επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού.
Το crochet επιστρέφει δυναμικά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις
Ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στις φωτογραφίες της Δώρας Παντέλη είναι το crochet σύνολο που επέλεξε, μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του φετινού καλοκαιριού.
Οι διάτρητες υφές, οι φυσικές αποχρώσεις και τα ελαφριά υφάσματα έχουν επιστρέψει δυναμικά, καθώς μπορούν να φορεθούν τόσο πάνω από το μαγιό όσο και σε μια απογευματινή βόλτα στα σοκάκια ενός νησιού.
Οι εικόνες της παρουσιάστριας αποτυπώνουν αυτή τη χαλαρή καλοκαιρινή αισθητική, συνδυάζοντας το κυκλαδίτικο τοπίο με ένα από τα πιο δημοφιλή fashion trends της σεζόν.





