Η Δούκισσα Νομικού συνέχισε τα καλοκαιρινά ταξίδια της με έναν ακόμη προορισμό, αυτή τη φορά στο Μπόρα Μπόρα. Μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στα νησιά του Ειρηνικού, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται φωτογραφίες αλλά και μια προσωπική σκέψη που τη συνέδεσε με τα παιδικά της χρόνια.
Μετά την Ελλάδα και την Αμερική, η οικογένεια βρέθηκε στο Μπόρα Μπόρα, με τη Δούκισσα Νομικού να δημοσιεύει μέσα από τα social media στιγμές από το ταξίδι τους.
Η Δούκισσα Νομικού θυμήθηκε όσα ονειρευόταν μικρή
Το ταξίδι απέκτησε για την ίδια και μια διαφορετική σημασία, καθώς βλέποντας τα παιδιά της να γνωρίζουν νέα μέρη επέστρεψε νοερά στα όνειρα που έκανε όταν ήταν μικρή.
Στην ανάρτησή της περιέγραψε πως ως παιδί έκλεινε τα μάτια της και φανταζόταν ότι εξερευνούσε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργώντας στο μυαλό της εικόνες από μακρινούς τόπους.

Χρόνια αργότερα, όπως έγραψε, έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτά τα ταξίδια μαζί με την οικογένειά της και να παρακολουθεί τα παιδιά της να αποκτούν τις δικές τους εμπειρίες.
«Να εξερευνώ τον κόσμο που κάποτε ονειρεύτηκα, χέρι-χέρι με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.
Η Δούκισσα Νομικού στάθηκε ιδιαίτερα στις αντιδράσεις των παιδιών της μπροστά στις νέες εικόνες, αλλά και στο πώς αυτές οι στιγμές την κάνουν να θυμάται ξανά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε η ίδια τον κόσμο σε μικρότερη ηλικία.
Κλείνοντας το μήνυμά της, συνόψισε τη σκέψη πίσω από το συγκεκριμένο ταξίδι με τη φράση: «Αυτά είναι τα όνειρα που ζωντανεύουν. Τα πιο ουσιαστικά, τα δικά μας».


