Ξεκαρδιστικό ανέκδοτο καπιταλιστικής φύσης για λίγους! Θα λιώσετε στο γέλιο

ανέκδοτο

Ξεκαρδιστικό ανέκδοτο καπιταλιστικής φύσης για λίγους! Θα λιώσετε στο γέλιο!Μία παρέα νεόπλουτων κάθεται σε ένα πανάκριβο μαγαζί . Κάποια στιγμή χτυπάει ένα κινητό . Το σηκώνει ένας .

– Ναι αγάπη μου … Ναι με τα παιδιά … ναι για φαγητό … μέχρι τις 2 … τι να το κάνεις το 50 το φόρεμα ;… α για το θέατρο ; … πόσα ; 1 500 000 ; καλά . Τα λεφτά ξέρεις πού είναι ;… Ωραία , αγόρασε το .

Μετά από λίγο χτυπάει ξανά το ίδιο κινητό . Το σηκώνει ο ίδιος .

– Ναι αγάπη μου … Ναι με τα παιδιά … ναι για φαγητό … μέχρι τις 2 … τι να την κάνεις την 10 τη γούνα ; … για να πας στο Καναδά … πόσο ; 5 000 000 ; καλά … τα λεφτά ξέρεις που είναι ; εντάξει λοιπόν παρ? την .

Μετά από λίγο ξαναχτυπάει το ίδιο τηλέφωνο και το σηκώνει ο ίδιος τύπος .

– Ναι αγάπη μου … Ναι με τα παιδιά … Ναι για φαγητό … μέχρι τις 2 … τι να το κάνεις το 6ο αμάξι ; … Α , να κάνεις φιγούρα στις φίλες … Πόσα ; 12 000 000 ; καλά … Πάρτο λοιπόν , ξέρεις πού είναι τα λεφτά . Γεια !

Αφήνει το τηλέφωνο.

– χμ …. χεχ … ρε παιδιά … ποιανού είναι το τηλέφωνο ;

Διάβασε ακόμα: Ανέκδοτο για κυρίες με άποψη! Τρελό γέλιο!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

giorgos

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

NHL

Πώς να εφαρμόσετε μια στρατηγική στοιχήματος NHL στο Sportaza Greece

Τι να κάνετε στο Slotspalace για να διασκεδάσετε;