Ανέκδοτο με φοβερό γέλιο: Είναι ένα νέο κομάντο στα αλεξίπτωτα έτοιμο για την πρώτη πτώση

ανέκδοτο

Επικό ανέκδοτο με πρωταγωνιστή ένα κομάντο στην πρώτη πτώση με αλεξίπτωτο. Θα σας κάνει να λιώσετε στο γέλιο

Στρατιωτικό ανέκδοτο απο τα κορυφαία που υπάρχουν και με τρελό γέλιο. Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά ανέκδοτα με στρατό, αλλά σαν αυτό όχι. Αυτό έχει φοβερό γέλιο.

Διαβάστε και εσείς στο σημερινό ανέκδοτο της ημέρας και ρίξτε το γέλιο της αρκούδας και φυσικά θυμηθείτε οι παλιότεροι και ετοιμαστείτε να μάθετε οι νεότεροι! Είναι οι νέοι αλεξιπτωτιστές στο αεροπλάνο και επιχειρούν την πρώτη τους ελεύθερη πτώση.

Τους λέει λοιπόν ο λοχίας: «Τώρα είμαστε στα 5.000 πόδια. Η πτώση θα γίνει όταν φτάσουμε στα 13.000. Το ύψος και την ταχύτητα της πτώσης μπορείτε να το βλέπετε στο ειδικό ρολόι που σας έχουμε προμηθεύσει και φοράτε ήδη.»

Κοιτάει ένας φαντάρος το ρολόι του και βλέπει 4.000 πόδια: «Κύριε λοχία, δεν είμαστε στα 5.000 πόδια αλλά στα 4.000 πόδια»

«Σκασμός κωλόψαρο» λέει ο λοχίας. «Η ταχύτητα της πτώσης σας θα είναι 220 χλμ/ώρα…» συνεχίζει ο λοχίας «..Όταν φτάσετε στα 3.000 πόδια θα τραβήξετε αυτό το σκοινάκι για να ανοίξει το αλεξίπτωτο.»

«Και αν δεν ανοίξει;;;» ρωτάει ο ίδιος φαντάρος

«Σκασμός κωλόψαρο» ξαναλέει ο λοχίας. «Αν δεν ανοίξει με την πρώτη θα τραβήξετε αυτό το δεύτερο σκοινάκι για να ανοίξει το εφεδρικό αλεξίπτωτο. Όταν φτάσετε κάτω θα σας περιμένει το τζιπάκι για να σας γυρίσει στο στρατόπεδο.»

Έδωσε όλες τις οδηγίες και αρχίζουν και πέφτουν όλοι ένας ένας, πέφτει και ο φαντάρος που έκανε τις ερωτήσεις και κοιτάει το ρολόι του που έγραφε ύψος, 15.000 πόδια

«Ο λοχίας μας είχε πει 14.000» μονολογεί κοιτάζει ταχύτητα πτώσης και γράφει 205 χλμ/ώρα:

«Ο λοχίας μας είπε 220 χλμ/ώρα» μονολογεί. Όταν φτάνει στα 3.000 πόδια τραβάει το ένα σκοινάκι και δεν ανοίγει το αλεξίπτωτο, τραβάει και το δεύτερο σκοινάκι και δεν ανοίγει ούτε το εφεδρικό αλεξίπτωτο….. και μονολογεί!

«Τι μαλ@κας είναι αυτός ο λοχίας. Να δεις που ούτε το τζιπάκι θα είναι από κάτω να μας περιμένει.»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

giorgos

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Survivor spoiler (18/03): ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Ποιος κερδίζει σήμερα την 2η ασυλία

Survivor spoiler 18/3: Δύο ακόμα παίκτες θα αλλάξουν ομάδες στο ριάλιτι….σύντομα!