Τηλεθέαση: Πρωτιά για τα «Δύο Μαύρα Πουκάμισα» στην πρεμιέρα – Στο 4,9% οι «Μπλε Ώρες»

Με το δεξί μπήκαν στη νέα τηλεοπτική σεζόν τα «Δύο Μαύρα Πουκάμισα», καθώς η πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της prime time την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τις ακαθάριστες μετρήσεις που δημοσιεύθηκαν για τη βραδινή ζώνη, το πρώτο επεισόδιο σημείωσε 14,4%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ελληνική ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» με 12%. Το «No Time to Die» ακολούθησε με 11,7%, ενώ ο «Μπακαλόγατος» έφτασε στο 9%.
Χαμηλά οι «Μπλε Ώρες» απέναντι στον νέο ανταγωνισμό
Οι «Μπλε Ώρες» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον ενισχυμένο ανταγωνισμό της Κυριακής και κατέγραψαν 4,9% στις ίδιες ακαθάριστες μετρήσεις.
Άλλες δημοσιευμένες μετρήσεις καταγράφουν για τα «Δύο Μαύρα Πουκάμισα» 14,3% στο δυναμικό κοινό και 20,5% στο γενικό σύνολο, ενώ για τις «Μπλε Ώρες» 4,9% και 12,5% αντίστοιχα.
Η πρώτη βραδιά έδωσε έτσι στη νέα σειρά του MEGA ένα ισχυρό ξεκίνημα. Το επόμενο ενδιαφέρον βρίσκεται πλέον στο αν η επίδοση της πρεμιέρας θα διατηρηθεί και στα επόμενα επεισόδια.














← ΠροηγούμενοThe Voice: Η Πάολα για την καρέκλα του Μαζωνάκη – Τι αλλάζει στα πρώτα γυρίσματα
Επόμενο →Δύο Μαύρα Πουκάμισα επεισόδιο 3: Η Μαρκέλλα ταράζεται από τον Μανούσο και ο Σήφης φοβάται ότι τη χάνει