Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026

Studio στις 3: Με το δεξί Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος στον ΣΚΑΪ – Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

TvFreaks Team
TvFreaks Team
3' ανάγνωση
Studio στις 3: Με το δεξί Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος στον ΣΚΑΪ – Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Με διψήφια ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε τη διαδρομή του στον ΣΚΑΪ το «Studio στις 3», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να επιστρέφουν στη γνώριμη απογευματινή τους ζώνη, αυτή τη φορά από νέα τηλεοπτική στέγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 15:00, με τους δύο παρουσιαστές να υποδέχονται το κοινό σχεδόν όπως ακριβώς τους είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια: με χιούμορ, χαλαρή διάθεση και την ίδια βασική ομάδα συνεργατών.

Άλλωστε, το μήνυμα από τα πρώτα λεπτά ήταν ξεκάθαρο. Η συχνότητα άλλαξε, όχι όμως και η φιλοσοφία της εκπομπής.

«Καλώς σας βρήκαμε όπως μας ξέρετε, απλά στο πάνω μέρος της οθόνης γράφει ΣΚΑΪ πια», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες της έναρξης, με τους παρουσιαστές να τονίζουν ότι παραμένουν «ίδια ομάδα, ίδιοι άνθρωποι, ίδιες εμμονές».

Διψήφια πρεμιέρα για το «Studio στις 3»

Το πρώτο τηλεοπτικό τεστ είχε θετικό πρόσημο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο γενικό σύνολο, το «Studio στις 3» κατέγραψε μέσο όρο 11,6%, ενώ σε επιμέρους τέταρτο πλησίασε το 15%.

Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή σημείωσε 10,1%, με την έναρξή της να φτάνει περίπου στο 14%.

Για μια εκπομπή που αλλάζει κανάλι, αλλά επιχειρεί να μεταφέρει μαζί της το κοινό και την ταυτότητα που έχτισε τα προηγούμενα χρόνια, το πρώτο δείγμα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η πραγματική εικόνα, βέβαια, δεν κρίνεται ποτέ από μία μόνο ημέρα. Η τηλεθέαση της πρεμιέρας λειτουργεί περισσότερο ως πρώτη ένδειξη για το αν το κοινό ακολούθησε τους παρουσιαστές στη νέα τους τηλεοπτική στέγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και στην περίπτωση του «Studio στις 3», οι αριθμοί δείχνουν ότι ένα σημαντικό κομμάτι των τηλεθεατών ήταν εκεί.

Από το «Στούντιο 4» στο «Studio στις 3»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επέστρεψαν στον ΣΚΑΪ έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας με την ΕΡΤ, αλλάζοντας τίτλο χωρίς να απομακρύνονται ιδιαίτερα από τη συνταγή που τους καθιέρωσε.

Το νέο «Studio στις 3» είναι ένα καθημερινό πολυθεματικό μαγκαζίνο που συνδυάζει επικαιρότητα, ψυχαγωγία, συνεντεύξεις και καθημερινά θέματα, διατηρώντας το στοιχείο της κουβέντας και της οικειότητας που χαρακτήριζε το τηλεοπτικό δίδυμο.

Ο ΣΚΑΪ έχει τοποθετήσει την εκπομπή καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00, σε μια ζώνη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον συνολικό προγραμματισμό του σταθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πρεμιέρα δεν έλειψε και το γνώριμο «γούρι» τους, ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος έστειλε τις ευχές του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το κλίμα της πρώτης ημέρας ήταν σαφώς περισσότερο «συνέχεια» παρά νέα αρχή. Και αυτό ίσως ήταν τελικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εκπομπής: οι τηλεθεατές δεν χρειάστηκε να γνωρίσουν ένα καινούργιο προϊόν από την αρχή.

Βρήκαν δύο παρουσιαστές που ήδη γνωρίζουν, μια ομάδα που έχει αποκτήσει κοινή τηλεοπτική γλώσσα και ένα format που δεν επιχειρεί να αλλάξει βίαια τα στοιχεία που το έκαναν αγαπητό.

Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε – Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη

Η πρεμιέρα με 11,6% στο σύνολο και 10,1% στο δυναμικό κοινό είναι αναμφίβολα ένα θετικό ξεκίνημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν αρκεί όμως από μόνη της για ασφαλή συμπεράσματα.

Η μεγάλη δοκιμασία για το «Studio στις 3» αρχίζει από τη στιγμή που θα μπουν σταδιακά στη μάχη όλες οι εκπομπές και τα προγράμματα του ανταγωνισμού και θα διαμορφωθεί ο πραγματικός χάρτης της απογευματινής ζώνης.

Το πρώτο μήνυμα των τηλεθεατών, πάντως, ήταν σαφές: η αλλαγή καναλιού δεν τους έκανε να χάσουν το ραντεβού τους με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Και αν τα διψήφια ποσοστά αποκτήσουν διάρκεια, τότε το «Studio στις 3» δεν θα έχει απλώς ξεκινήσει με το δεξί. Θα έχει βάλει από νωρίς τις βάσεις για να εξελιχθεί σε ένα από τα σταθερά χαρτιά της νέας απογευματινής ζώνης του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
TvFreaks Team
ΣυντάκτηςTvFreaks Team

Η ομάδα του Tvfreaks γράφει για την ελληνική showbiz σκηνή, τις αναρτήσεις των celebrities και τα θέματα που κάνουν τον γύρο του Instagram και του TikTok. Καλύπτει συνεντεύξεις, εμφανίσεις, σχέσεις και επαγγελματικά βήματα γνωστών προσώπων. Δίνει έμφαση στο να μεταφέρει τι ειπώθηκε πραγματικά, μακριά από τις υπερβολές. Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Studio στις 3: Με το δεξί Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος στον ΣΚΑΪ – Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέραΠροηγούμενοΑντώνιος & Κλεοπάτρα: Κώστας Κόκλας και Έλενα Χριστοφή μπαίνουν στην ιστορία ως δύο… παρεμβατικοί γονείςStudio στις 3: Με το δεξί Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος στον ΣΚΑΪ – Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέραΕπόμενοΝέα τηλεοπτική σεζόν: 22 σειρές στη μάχη της prime time – Οι 17 κάνουν πρεμιέρα