Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026

Στο Παρά Πέντε: Έρχεται το μεγάλο reunion – Νέες σκηνές, εκπλήξεις και το 50ό επεισόδιο

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση
Το MEGA γιορτάζει 20 χρόνια «Στο Παρά Πέντε» με ένα μεγάλο reunion.
Νέες σκηνές και αγαπημένες στιγμές στο επετειακό αφιέρωμα.

Είκοσι χρόνια μετά την τηλεοπτική ιστορία που έγραψε η πεντάδα, το «Στο Παρά Πέντε» επιστρέφει στο MEGA με μια επετειακή βραδιά που υπόσχεται συγκίνηση, γέλιο και μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Η παραγωγή βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και το reunion αναμένεται να γίνει μια από τις πιο συζητημένες τηλεοπτικές στιγμές της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγάλο πάρτι των 20 χρόνων

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, που έκανε πρεμιέρα το 2005, έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση. Οι ατάκες της, οι χαρακτήρες της και οι ιστορίες της πέρασαν στη λαϊκή κουλτούρα και εξακολουθούν να αγαπιούνται από όλες τις γενιές.
Στο επετειακό reunion θα δούμε ξανά όλους τους πρωταγωνιστές, αλλά και ηθοποιούς που συνέβαλαν στη δημιουργία του σύμπαντος της σειράς.

Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει:

Βρες προσφορές ξενοδοχείων
Σύγκρινε πακέτα από όλη την Ελλάδα στο vreshotels.gr
Powered by

• αγαπημένες ατάκες,
• αποκλειστικά βίντεο που γυρίστηκαν ειδικά για τη βραδιά,
• backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του 2005–2007,
δημιουργώντας μια βραδιά που θα γεμίσει το MEGA με νοσταλγία και χιούμορ.

Οι πέντε πρωταγωνιστές του «Στο Παρά Πέντε» σε επετειακό στιγμιότυπο.

Νέες σκηνές και ένα “50ό επεισόδιο” – Η μεγάλη έκπληξη

Το reunion δεν περιορίζεται σε μια απλή αναδρομή. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε – με τη συμμετοχή του κοινού – το 50ό επεισόδιο του «Στο Παρά Πέντε», απαντώντας σε ερωτήματα που είχαν μείνει ανοιχτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες σκηνές θα δείξουν πού βρίσκονται σήμερα η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης και ο Σπύρος, μέσα από σύγχρονες περιπέτειες γεμάτες χιούμορ και τρυφερότητα.
Η βραδιά θα συνοδεύεται από ζωντανή ορχήστρα με τις θρυλικές μελωδίες της σειράς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Με νέες σκηνές, ιστορικά στιγμιότυπα και ένα “χαμένο” επεισόδιο που ολοκληρώνει την ιστορία, το reunion του «Στο Παρά Πέντε» αναμένεται να γίνει η πιο συναισθηματική τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Σκοτεινή σκηνή στη Μάνη που προμηνύει έκρηξη βεντέτας στη Γη της ΕλιάςΠροηγούμενοΗ βεντέτα στη Γη της Ελιάς φτάνει στο πιο σκοτεινό σημείοΤα reality της Φάρμας και του GNTM σε τηλεοπτικό φόντο.ΕπόμενοΦάρμα και GNTM: Πότε ολοκληρώνονται – Τι σκέφτεται το Star για την επόμενη σεζόν