Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

Στην Αγκαλιά του Φάνη: Φάνης Λαμπρόπουλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Fipster και το τηλεοπτικό της guilty pleasure

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση
Στην Αγκαλιά του Φάνη: Φάνης Λαμπρόπουλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Fipster και το τηλεοπτικό της guilty pleasure

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδέχεται απόψε, Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 22:45 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Νίκο Γιαννουλίδη και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στο πιο απρόβλεπτο late night show της ελληνικής τηλεόρασης, υπόσχοντας μια βραδιά γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και ανατρεπτικές εξομολογήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απολαυστική Παρθένα Χοροζίδου κάθεται πρώτη απέναντι από τον παρουσιαστή και ανοίγει τα χαρτιά της. Η γνωστή ηθοποιός κάνει μια αναδρομή στη σπουδαία πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ συμμετέχει σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι με απρόβλεπτες τηλεφωνικές κλήσεις. Μάλιστα, τα πράγματα ξεφεύγουν ευχάριστα όταν αποφασίζει να αναλάβει δράση και να καθίσει πίσω από το… τιμόνι του πλατό.

Στην Αγκαλιά του Φάνη

Τη σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Γιαννουλίδης, ο οποίος καταφέρνει να γράψει τηλεοπτική ιστορία ως ο πρώτος καλεσμένος που πήγε στην εκπομπή επειδή απλά… αυτοπροσκαλέστηκε! Ο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου μιλάει για την τεράστια επιτυχία του στα social media, την ισχυρή φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και το πώς έφτασε στο σημείο να τον ζητούν άγνωστες νύφες για να τις συνοδεύσει στον γάμο τους. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τηλεοπτικό του μέλλον και αποκαλύπτει τα πάνελ που απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου κλείνει τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, ρίχνοντας το γάντι στον Φάνη Λαμπρόπουλο σε έναν άτυπο και σπαρταριστό διαγωνισμό… ομορφιάς. Η λαμπερή παρουσιάστρια μιλάει ανοιχτά για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την κολλητή της παρέα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί το μεγάλο τηλεοπτικό της guilty pleasure και τον λόγο που κλέβει πάντα την παράσταση τις Απόκριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Η γη της ελιάςΠροηγούμενοΗ γη της ελιάς: Πρόωρη γέννα, μία νεκρανάσταση κι ένα ερωτικό σκάνδαλο έρχονται απο 23 έως και 26/03Στην Αγκαλιά του Φάνη: Φάνης Λαμπρόπουλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Fipster και το τηλεοπτικό της guilty pleasureΕπόμενοΜια νύχτα μόνο spoiler: Τι θα δούμε στα επεισόδια απο 23/3 έως 26/3