Έναν μήνα μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου, τα τρία Μπαμπαδάκια επιστρέφουν στο μέρος όπου ξεκίνησαν όλα, αλλά τίποτα δεν είναι όπως το άφησαν. Στο «Μπαμπά σ’ αγαπώ» ο Δημήτρης βρίσκει ακόμη ένα παιδί έξω από την πόρτα του, ο Νίκος επιστρέφει με διαφορετικές επαγγελματικές προτεραιότητες και το νηπιαγωγείο περνά στα χέρια της Ερμιόνης.
Ο δεύτερος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στον Alpha με τα επεισόδια 61 και 62. Η «Μέρα του Πατέρα» φέρνει ξανά μαζί τους τρεις φίλους, αλλά πολύ γρήγορα οι ιστορίες τους ανοίγουν σε διαφορετικά μέτωπα.
Ο Παναγιώτης εμφανίζεται στην πόρτα του Δημήτρη
Ο Δημήτρης έχει ήδη περάσει αρκετά για να καταλάβει ότι ένα παιδί στην πόρτα του δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση.Αυτή τη φορά πρόκειται για τον μικρό Παναγιώτη, το νέο παιδί που μπαίνει απροειδοποίητα στη ζωή του στον δεύτερο κύκλο.
Η παρουσία του δημιουργεί από την αρχή ερωτήματα για το ποιος τον έφερε και γιατί κατέληξε στον Δημήτρη. Στο επόμενο επεισόδιο εκείνος αναλαμβάνει ουσιαστικά τη φροντίδα του και προσπαθεί να τον εντάξει στην ήδη περίπλοκη καθημερινότητά του.Και δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει.
Η αφοσίωσή του στην οικογένεια και στον Βίκτωρα έχει επηρεάσει τη δουλειά του. Χάνει την πρωτιά στις πωλήσεις και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος ακόμη και με το ενδεχόμενο απόλυσης.Στο ίδιο επαγγελματικό πεδίο μπαίνει η Αγάπη Λυγίζου. Η Αγάπη, την οποία υποδύεται η Αναστασία Παντούση, είναι γυναίκα από το παρελθόν του Δημήτρη και πλέον εργάζεται σε ανταγωνιστική εταιρεία.
Το παλιό τους ερωτικό παρελθόν μπαίνει έτσι ξανά δίπλα στη σημερινή επαγγελματική τους κόντρα, ενώ στην ιστορία εμφανίζεται ακόμη και ένα κουτί με δαχτυλίδι.
Η Ερμιόνη παίρνει τα «Έξυπνα Δελφινάκια»
Η μεγαλύτερη αλλαγή στο νηπιαγωγείο έχει όνομα.Η Ερμιόνη αναλαμβάνει τη νέα διεύθυνση και επιβάλλει κανόνες που προκαλούν γρήγορα αντιδράσεις σε γονείς και παιδιά. Η νέα κατάσταση δεν είναι τυχαία, καθώς η Ερμιόνη διεκδικεί το νηπιαγωγείο από τη Βιργινία και έχει παλιότερη οικονομική σύνδεση με τη δημιουργία του.
Η Βιργινία δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει εύκολα όσα έχτισε.Προσπαθεί ταυτόχρονα να πάρει πίσω το νηπιαγωγείο, να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν στο σπίτι της και να πλησιάσει ξανά τον Νίκο. Στο πλευρό της βρίσκονται η Ελένη, η Τζένη και η Στέλλα.Η σύγκρουση περνά και στα παιδιά, τα οποία οργανώνουν τη δική τους μικρή «επανάσταση» απέναντι στους νέους κανόνες.
Η συγκεκριμένη γραμμή είχε ανοίξει πριν από την πρεμιέρα με την επιστροφή της Ερμιόνης στη ζωή της Βιργινίας, όμως τώρα περνά από την απειλή στην καθημερινή σύγκρουση.
Ο Νίκος δεν επιστρέφει όπως τον ξέραμε
Ο Νίκος βρίσκεται επίσης σε διαφορετική φάση.Παρά τον θυμό του απέναντι στη Βιργινία, καταλαβαίνει ότι του λείπει. Ταυτόχρονα, οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δίπλα στον Μανώλη τον απομακρύνουν από την εικόνα του πατέρα που είναι πάντοτε διαθέσιμος για τα παιδιά του.
Η αλλαγή αυτή γίνεται ξεκάθαρη όταν καλείται να χειριστεί σημαντική συνάντηση με Άραβες επενδυτές.Ο Μανώλης τον αφήνει μόνο και ο Δημήτρης πρέπει να παρέμβει για να τον βοηθήσει να κλείσει τη συμφωνία. Μόνο που ο Δημήτρης δεν εμφανίζεται μόνος στη συνάντηση.
Παράλληλα, ο Ηρακλής έχει να αντιμετωπίσει νέα ασφαλιστικά μέτρα από τον Ευριπίδη, ενώ η Τζένη έχει παγώσει την ερωτική τους σχέση. Στο νηπιαγωγείο όμως οι δυο τους βρίσκονται ξανά στην ίδια πλευρά απέναντι στις πρακτικές της Ερμιόνης.
Η «Μέρα του Πατέρα» φέρνει έτσι ξανά μαζί τα τρία Μπαμπαδάκια, αλλά η γιορτή αυτή τη φορά δεν αποτελεί μόνο αφορμή για κωμικά περιστατικά.Στο τέλος των νέων εξελίξεων, η Αστυνομία φτάνει για έναν από τους τρεις.Το ποιον αναζητά και γιατί είναι το ερώτημα που μένει ανοιχτό μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.
📌 Μην χάνετε τα νέα του tvfreaks.gr
Προσθέστε μας στις προτιμώμενες πηγές σας στην Google για να βλέπετε πρώτοι τα άρθρα μας στα Top Stories και το AI Search:
⭐️ Προσθήκη στις Προτιμώμενες Πηγές












