Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κουτσουπιές: Απόψε η μεγάλη ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Το καλωσόρισμα καταλήγει σε χάος

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
3' ανάγνωση

Μια νέα ιστορία αρχίζει απόψε στην ΕΡΤ1, με τις «Κουτσουπιές» να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 19.00. Η άφιξη νέων κατοίκων σε ένα μικρό χωριό που κινδυνεύει να ερημώσει πυροδοτεί από το πρώτο επεισόδιο συγκρούσεις, μυστικά και ένα σοβαρό ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πρεμιέρα, ο Βλάσσης, τον οποίο υποδύεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς, περιμένει τους Αθηναίους που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό του κάλεσμα. Η Ρήνα, την οποία υποδύεται η Δήμητρα Στογιάννη, έχει εντελώς διαφορετικά σχέδια και η προσπάθειά της να τους διώξει οδηγεί τη γιορτή υποδοχής σε χάος.

Κουτσουπιές – Οι Αθηναίοι φτάνουν στο χωριό

Οι Κουτσουπιές βρίσκονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο να χάσουν το σχολείο τους και σταδιακά να ερημώσουν. Ο πρόεδρος του χωριού, Βλάσσης, αποφασίζει να αντιδράσει και απευθύνει διαδικτυακό κάλεσμα σε ανθρώπους που αναζητούν μια διαφορετική ζωή μακριά από την Αθήνα.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Μάκης, τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Καρυστινός, ένας χήρος πατέρας τριών κοριτσιών που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην οικογένεια και σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Στο χωριό φτάνει και η Ελπίδα, την οποία υποδύεται η Άννα Μενενάκου, επίσης μονογονέας, που αναζητά μια νέα αρχή μαζί με τον γιο της Χρήστο μετά το σκληρό μπούλινγκ που εκείνος αντιμετώπισε στο σχολείο.

Η Πωλίνα και ο Κυριάκος έχουν τους δικούς τους λόγους να αφήσουν πίσω την προηγούμενη ζωή τους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους εξαιτίας χρεών. Όταν όμως οι νέοι κάτοικοι φτάνουν στις Κουτσουπιές, ανακαλύπτουν ότι η πραγματικότητα δεν μοιάζει ιδιαίτερα με την εικόνα που τους είχε παρουσιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρήνα προκαλεί ατύχημα στην πρεμιέρα

Ο Βλάσσης οργανώνει μια πανηγυρική υποδοχή για τους νέους κατοίκους, όμως δεν συμμερίζονται όλοι τον ενθουσιασμό του. Η Ρήνα κάνει ό,τι μπορεί για να τους απομακρύνει, καθώς δεν θέλει τους Αθηναίους στο χωριό.

Την ίδια στιγμή, η παρουσία της νεαρής δασκάλας προκαλεί την καχυποψία της Πυργοδέσποινας, με τη Μαρία Κατσανδρή στον ρόλο, ενώ η Ελπίδα προκαλεί στον Αρίστο, με τον Θανάση Πατριαρχέα στον ρόλο, αναμνήσεις από το παρελθόν. Οι πρώτες συναντήσεις δημιουργούν έτσι ερωτήματα που δεν περιορίζονται μόνο στη μάχη για την επιβίωση του χωριού.

Η γιορτή υποδοχής καταλήγει τελικά σε σοβαρό ατύχημα, όταν η έκρηξη της Ρήνας βγάζει την κατάσταση εκτός ελέγχου. Η υγεία του Μάκη και της κυρίας Όλγας προκαλεί αγωνία, ενώ η ίδια η Ρήνα φοβάται πλέον τις συνέπειες όσων συνέβησαν.

Η σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη του Βλάσση να κρατήσει τους νέους κατοίκους και στην επιμονή της Ρήνας να τους διώξει αποτελεί από την πρεμιέρα τον βασικό άξονα έντασης, καθώς το ατύχημα μετατρέπει την πρώτη ημέρα των Αθηναίων σε δοκιμασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι έρχεται μετά την πρεμιέρα στις Κουτσουπιές

Στα επόμενα επεισόδια, ο Μάκης προσπαθεί να πείσει τις κόρες του να δώσουν μια ευκαιρία στη νέα τους ζωή, ενώ η Πυργοδέσποινα αρχίζει να ερευνά την Ηλιάνα, πεπεισμένη ότι η άφιξή της δεν είναι τυχαία. Η Ελπίδα και ο Χρήστος σκέφτονται να φύγουν, όμως η διάκριση του αγοριού στο σκάκι δίνει στον Βλάσση έναν ακόμη λόγο να προσπαθήσει να τους κρατήσει.

Η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη όταν η Βάσια και η Αννούλα εξαφανίζονται και το χωριό κινητοποιείται. Τα παιδιά έχουν οργανώσει μαζί με τον Χρήστο και τη Χριστίνα τη δική τους απόδραση προς την Αθήνα, ενώ οι μεγάλοι προσπαθούν να καταλάβουν πού βρίσκονται.

Μέσα στην αναστάτωση, ο Μάκης και η Ελπίδα συνειδητοποιούν ότι δεν είχαν προσέξει όσο έπρεπε όσα απασχολούσαν τα παιδιά τους και έρχονται πιο κοντά. Η Ρήνα, από την άλλη, εκμεταλλεύεται την εξαφάνιση για να επιχειρήσει ξανά να απομακρύνει τους Αθηναίους από το χωριό.

Οι εξελίξεις ανοίγουν ακόμη περισσότερο όταν η Βαγγελιώ λιποθυμά στην πλατεία και η Κανέλα ανακοινώνει ότι το πρώτο «κουτσουπάκι» έρχεται. Η νέα σειρά ξεκινά έτσι απόψε στις 19.00 με την άφιξη των Αθηναίων και απλώνει στα επόμενα επεισόδια τις προσωπικές ιστορίες που θα δοκιμάσουν τη συμβίωση παλιών και νέων κατοίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΕπόμενοΚουτσουπιές: Η ΕΡΤ αποκάλυψε την πρεμιέρα και το trailer μάς κάνει να περιμένουμε πολλά