Δυο Μαύρα Πουκάμισα: Ο Γιαννιός έγινε viral με ένα τάπερ στο beach bar

Μία επίσκεψη με τάπερ στο beach bar ήταν αρκετή για να βάλει τον Γιαννιό στο κέντρο της συζήτησης στο Χ. Στο επεισόδιο 10 της τηλεοπτικής σειράς «Δυο Μαύρα Πουκάμισα» του MEGA, που προβλήθηκε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 22.00, ο Παυλής και η Δέσπω εμφανίστηκαν στη νέα δουλειά του γιου τους αποφασισμένοι να τον φροντίσουν με τον πιο οικογενειακό τρόπο.
Ο Γιαννιός Γρυλογιάννης, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λιακόπουλος, είναι ο μικρότερος γιος του Παυλή και της Δέσπως και αδερφός του Μανούσου. Έχει αφήσει προσωρινά την οικογενειακή ταβέρνα για να εργαστεί ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ σε beach bar των Χανίων, κυνηγώντας έναν χώρο που βρίσκεται πιο κοντά στην αγάπη του για τον αθλητισμό.
Η νέα του καθημερινότητα, όμως, δεν σημαίνει ότι απαλλάχθηκε από την οικογενειακή φροντίδα. Οι γονείς του φρόντισαν να του το θυμίσουν με μια σκηνή που οι τηλεθεατές αντιμετώπισαν αμέσως με χιούμορ.
Ο Παυλής και η Δέσπω φτάνουν στο beach bar με τάπερ
Ο Παυλής, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Αεράκης, και η Δέσπω, την οποία υποδύεται η Μαρίνα Ψάλτη, αποφασίζουν να επισκεφθούν τον Γιαννιό στη δουλειά του και δεν πηγαίνουν με άδεια χέρια.
Τα ταπεράκια με φαγητό φτάνουν μαζί τους στο beach bar και η εικόνα μιας παραδοσιακής οικογενειακής φροντίδας μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον γίνεται αμέσως υλικό για σχόλια στο Χ.
«Πήγαν στο μπιτσόμπαρο με τα τάπερ», έγραψε χαρακτηριστικά τηλεθεάτρια, ενώ άλλη στάθηκε στην ίδια λεπτομέρεια με τη φράση «πήγε η μαμά με τάπερ».
Η σκηνή λειτουργεί και ως μικρή υπενθύμιση του δεσμού του Γιαννιού με τους γονείς του. Σε αντίθεση με τον πιο εκρηκτικό Μανούσο, εκείνος παρουσιάζεται ως κοινωνικός, ήρεμος και δεμένος με την οικογένειά του, κάτι που είχε ήδη φανεί από την παρουσίαση του βασικού καστ.
Ο Δημήτρης Λιακόπουλος τραβά τα βλέμματα στο Χ
Τα τάπερ δεν ήταν το μόνο στοιχείο που συζητήθηκε. Η εμφάνιση του Δημήτρη Λιακόπουλου χωρίς μπλούζα στη σκηνή του beach bar προκάλεσε δεύτερο κύμα σχολίων, αυτή τη φορά με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται στον ίδιο τον ηθοποιό.
Χρήστες άρχισαν να αναζητούν το όνομά του, με αρκετούς να θυμούνται την προηγούμενη τηλεοπτική του παρουσία. Το ενδιαφέρον γύρω από τον Γιαννιό έδωσε έτσι μεγαλύτερη προβολή σε έναν χαρακτήρα που μέχρι τώρα βρισκόταν πιο πίσω από τις κεντρικές ιστορίες Μανούσου, Σήφη και Μαρκέλλας.
Η επιλογή του να φύγει από την ταβέρνα και να δουλέψει στο beach bar έχει και συνέχεια στην πλοκή. Εκεί γνωρίζει την Κέλλυ, κόρη ιδιοκτήτη επτάστερου ξενοδοχείου, με την οποία η πρώτη επαφή μόνο εύκολη δεν είναι.
Κατά συντακτική εκτίμηση, η αντίδραση στο Χ δείχνει ότι ο Γιαννιός μπορεί να στηρίξει δικό του μικρό αφηγηματικό μέτωπο, αφού μία καθημερινή οικογενειακή σκηνή ήταν αρκετή για να τραβήξει την προσοχή μακριά από τις βαριές συγκρούσεις που κυριαρχούν στη σειρά.
Το επεισόδιο της 8ης Οκτωβρίου έδωσε έτσι στον Δημήτρη Λιακόπουλο ένα από τα πιο σχολιασμένα στιγμιότυπά του μέχρι τώρα, με το beach bar, τους γονείς και το τάπερ να δημιουργούν μια από τις πιο ανάλαφρες στιγμές των τελευταίων επεισοδίων.














Επόμενο →Δύο Μαύρα Πουκάμισα spoiler: Η Κλειώ αποκαλύπτει ποια γυναίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί ο Μιχάλης