Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026

Μια νύχτα μόνο: Το απόλυτο φινάλε – Ο γάμος, το παθιασμένο φιλί και η πτώση της Αλεξάνδρας

Ρόη Ράπτη
Ρόη Ράπτη
2' ανάγνωση
Ο Οδυσσέας και η Αρετή ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στον γάμο τους στο φινάλε της σειράς Μια νύχτα μόνο.

Η ώρα της απόλυτης δικαίωσης και της λύτρωσης έφτασε για τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς «Μια νύχτα μόνο». Το μεγάλο φινάλε υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, προσφέροντας συγκίνηση, ανατροπές και ένα παραμυθένιο happy end που όλοι περίμεναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς η αυλαία ετοιμάζεται να πέσει, τα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλίμα για όσους κινούσαν τα νήματα στο παρασκήνιο. Η Αλεξάνδρα, βλέποντας την αυτοκρατορία της να καταρρέει, προσπαθεί πανικόβλητη να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να τη συνδέσει με τους αδίστακτους εκβιασμούς και τις μεθοδεύσεις της.

Όμως, ο χρόνος της έχει τελειώσει. Ο Λυμπέρης ετοιμάζεται να κινηθεί αποφασιστικά εναντίον της, ενώ ο Οδυσσέας έχει πλέον στα χέρια του αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν όλες τις φρικτές υποψίες που τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό.

Βρες προσφορές ξενοδοχείων
Σύγκρινε πακέτα από όλη την Ελλάδα στο vreshotels.gr
Powered by

Μια νύχτα μόνο: Το σχέδιο φυγής, ο γάμος και το τελευταίο πλάνο

Την ώρα που ο Οδυσσέας κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα, η Αρετή, μη αντέχοντας άλλο την πίεση, παίρνει μια ακραία απόφαση.

Πεπεισμένη πως ο μόνος τρόπος για να προστατέψει τον εαυτό της και τους αγαπημένους της είναι η οριστική φυγή, η Αρετή κατευθύνεται εσπευσμένα στο σπίτι της Μαρίκας. Στόχος της είναι να πάρει τον μικρό Πετράκη και να προλάβουν την πρώτη πτήση που θα τους οδηγήσει μακριά από όλους και από όλα. Στο σπίτι του Νταγιάννου, ετοιμάζεται να εξαφανιστεί για πάντα, όμως λογαριάζει χωρίς τη Μαρίκα. Η τελευταία παρεμβαίνει άκρως δυναμικά, γνωρίζοντας πως μια τέτοια κίνηση θα καταστρέψει όσα παλεύουν να σώσουν. Και τελικά, καταφέρνει να την εμποδίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, ο Οδυσσέας, έχοντας δράσει με απόλυτη μεθοδικότητα και με την πολύτιμη βοήθεια του Λυμπέρη, καταφέρνει να απαλλαγεί μια και καλή από την Αλεξάνδρα. Έχοντας βάλει οριστικό τέλος στον εφιάλτη της αγαπημένης του, τρέχει να τη συναντήσει. Με τη βοήθεια της Μαρίκας την προλαβαίνει λίγο πριν φύγει. Σε μια άκρως συγκινητική σκηνή, οι δυο τους υπόσχονται πως πλέον δεν θα επιτρέψουν σε τίποτα και σε κανέναν να τους διαλύσει ξανά.

Το φινάλε γράφεται με τον πιο φωτεινό τρόπο: Ο Οδυσσέας και η Αρετή ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, περιστοιχισμένοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η σειρά ρίχνει αυλαία αφήνοντας στους τηλεθεατές την πιο γλυκιά γεύση, καθώς το τελευταίο πλάνο κλείνει με ένα παθιασμένο φιλί των νεόνυμφων, με τον Οδυσσέα να λιώνει κυριολεκτικά κοιτάζοντας την Αρετή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Ρόη Ράπτη
ΣυντάκτηςΡόη Ράπτη

Η Ρόη Ράπτη είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στην ελληνική τηλεόραση και τη showbiz. Γράφει στο tvfreaks.gr και καλύπτει καθημερινά τις εξελίξεις στις ελληνικές σειρές, τα reality shows και τις celebrities. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, με έμφαση στο Survivor και το MasterChef, καθώς και για τις δραματικές ελληνικές σειρές της prime time ζώνης. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Δημοσιογραφίας και έχει παρακολουθήσει εργαστήρι φωτογραφίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Ο Λυκούργος συνοδεύει την Αμαλία ως νύφη στον παραδοσιακό γάμο της στην Κρήτη στο φινάλε της σειράς Η Γη της Ελιάς.ΠροηγούμενοΗ Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παραδίδει νύφη την Αμαλία – Ο φόνος στη φυλακή που σοκάρειΜια νύχτα μόνο: Το απόλυτο φινάλε – Ο γάμος, το παθιασμένο φιλί και η πτώση της ΑλεξάνδραςΕπόμενοΜπλε Ώρες στον ΣΚΑΪ: Οι δύο νέες ηρωίδες που μπαίνουν δυναμικά στη σειρά