Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

Το GNTM αποχαιρετά τα φαβορί – και αποδεικνύει ξανά ότι τίποτα δεν είναι προβλέψιμο

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση
Οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM 2025 μετά την αποχώρηση Μιχάλη και Ραφαηλίας

Όσο πλησιάζει ο τελικός, το GNTM σταματά να είναι ένα παιχνίδι φωτογραφιών και μετατρέπεται σε καθρέφτη χαρακτήρων. Η προτελευταία βραδιά στο πλατό δεν έδειξε μόνο ποιοι θα συνεχίσουν, αλλά ποιοι άντεξαν την πίεση, ποιοι έμαθαν να διαχειρίζονται τη σύγκρουση ανάμεσα στην εικόνα και την ψυχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε με τη γνωστή της ψυχραιμία τους τέσσερις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Ανέστης, η Ειρήνη, η Ξένια και ο Γιώργος περνούν στον μεγάλο τελικό, αφήνοντας πίσω τους τον Μιχάλη και τη Ραφαηλία. Μια επιλογή που έκανε θόρυβο, όχι τόσο για την έκπληξη, όσο για το τι αποκαλύπτει για το πώς βλέπει η παραγωγή το φετινό τέλος.

Η αποχώρηση που πονάει

Ο Μιχάλης και η Ραφαηλία δεν ήταν απλώς δύο δυνατοί παίκτες. Ήταν το “ζευγάρι” του φετινού κύκλου, η χημεία που έδινε ζωή στα backstage, η σχέση που οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν με ένα μείγμα συμπάθειας και περιέργειας. Το “είμαστε το καλύτερο ζευγάρι του GNTM” που είπαν χαμογελώντας λίγο πριν αποχωρήσουν, ακούστηκε περισσότερο σαν υπενθύμιση ότι σε ένα παιχνίδι που βασίζεται στη λάμψη, η αλήθεια χάνεται συχνά κάτω από τα φώτα.

Κι όμως, αυτή η αποχώρηση δίνει στο GNTM ένα πιο ανθρώπινο βάθος. Γιατί δείχνει ότι η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από το αν “γράφεις” καλά στην κάμερα, αλλά κι από το αν μπορείς να σταθείς μόνος σου στο τέλος. Ο τελικός, λοιπόν, δεν είναι απλώς μια μάχη για το εξώφυλλο. Είναι το τελευταίο τεστ αντοχής — και για τους παίκτες και για το ίδιο το format.

Το κοινό θα δει τον μεγάλο νικητή, αλλά αυτό που μένει είναι η στιγμή που δυο άνθρωποι αποχώρησαν χέρι-χέρι, με αξιοπρέπεια, λίγο πριν το τέλος. Κι αυτό, για το GNTM, είναι ίσως η πιο δυνατή φωτογραφία της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Ο Χαραλάμπης και η Μελίνα σε σκοτεινή σκηνή από το Grand HotelΠροηγούμενοGrand Hotel: Η Μελίνα ναρκώνει τον Χαραλάμπη – το σχέδιο που τον καταστρέφειΗ Φωτεινή έγκυος στο κελί μετά τον πυροβολισμό του ΟρφέαΕπόμενοΝα μ’ αγαπάς: Ο πυροβολισμός που αλλάζει τη ζωή της Φωτεινής για πάντα