Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026

Από Ήλιο σε Ήλιο επεισοδιο 50: Η Ανδρομέδα παγιδεύεται από τον Δρακούλη την ώρα που ο Περσέας την περιμένει

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
2' ανάγνωση
Η Ανδρομέδα σε κατάσταση έντονης ανησυχίας στη σειρά Από Ήλιο σε Ήλιο

Στο επεισόδιο 50 της δραματικής σειράς Από Ήλιο σε Ήλιο, το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1, η Ανδρομέδα έρχεται αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό αδιέξοδο της ζωής της. Η προσπάθειά της να διεκδικήσει την ελευθερία της και να αποφύγει έναν επιβεβλημένο γάμο jeo-παρκάρεται την πιο κρίσιμη στιγμή, καθώς μια απρόσμενη επίσκεψη απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αναγκαστικός αρραβώνας και το σχέδιο απόδρασης με τον Περσέα

Η πίεση του πατέρα της Ανδρομέδας να την παντρέψει με τον Γκέοργκ αποδεικνύεται αβάσταχτη. Παρά τις ελπίδες και τις εσωτερικές της αντιστάσεις, η επίσημη τελετή του αρραβώνα πραγματοποιείται κανονικά, προκαλώντας της βαθιά θλίψη. Για την ίδια, η γιορτή αυτή δεν διαφέρει σε τίποτα από μια κηδεία, γεγονός που την ωθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Αποφασισμένη να μην υποκύψει στη μοίρα που άλλοι επέλεξαν για εκείνη, η Ανδρομέδα προσεγγίζει τον Περσέα και του ζητά να κλεφτούν κρυφά, εγκαταλείποντας το χωριό. Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η κίνησή τους θα έχει πνευματική στήριξη, επισκέπτεται την Κατερινέτα και ζητά με ευλάβεια την ευχή της για το κοινό τους μέλλον. Το σχέδιο τίθεται άμεσα σε εφαρμογή, με τον Περσέα και τον Κωνσταντή να σπεύδουν στο προκαθορισμένο μονοπάτι, περιμένοντας με αγωνία την άφιξή της.

Βρες προσφορές ξενοδοχείων
Σύγκρινε πακέτα από όλη την Ελλάδα στο vreshotels.gr
Powered by
Από Ήλιο σε Ήλιο

Η παγίδα του Δρακούλη στο δωμάτιο της Ανδρομέδας

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόδραση ξεκινά, όμως η μοίρα επιφυλάσσει μια εφιαλτική ανατροπή. Ενώ ο Περσέας βρίσκεται στο μονοπάτι και κοιτάζει τον χρόνο να κυλά, η Ανδρομέδα δεν καταφέρνει να βγει από το σπίτι της. Ο Δρακούλης την επισκέπτεται αιφνιδιαστικά στο δωμάτιό της, εγκλωβίζοντάς την την ώρα που εκείνη ετοιμαζόταν να δραπετεύσει.

Αυτή η εξέλιξη μετατρέπει την προσπάθεια για ελευθερία σε ένα κλειστοφοβικό θρίλερ. Η παρουσία του Δρακούλη στο δωμάτιο της κοπέλας αποτελεί μια άμεση απειλή, καθώς η αποκάλυψη του σχεδίου της θα μπορούσε να επιφέρει ολέθριες συνέπειες τόσο για την ίδια όσο και για τον Περσέα, ο οποίος παραμένει εκτεθειμένος στην αναμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα με το κεντρικό αυτό μέτωπο, το επεισόδιο της Κυριακής φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς της ΕΡΤ1. Ο Γιάννης προχωρά σε μια εξομολόγηση που αλλάζει τα πάντα, αποκαλύπτοντας στον Μανώλη ότι είναι αδέλφια. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη επιστρέφει στο χωράφι και ζητά πίσω τη δουλειά της από τον Πάνο. Εκείνος όμως της επιτίθεται, αναγκάζοντάς την να τον σπρώξει σε αυτοάμυνα· ο Πάνος πέφτει και χτυπά σοβαρά το κεφάλι του σε μια πέτρα. Τέλος, ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στη Σέριφο, ενώ η Ανθούσα Σπέρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας τη δική της μάχη για τη ζωή καθώς βρίσκεται στα τελευταία της.

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Κατερίνα Στικούδη στη νέα σειρά Μπλε Ώρες του ΣΚΑΪΠροηγούμενοΜπλε Ώρες: Οι ρόλοι των Τσαρούχα, Στικούδη και Παναγοπούλου στη νέα σειρά του ΣΚΑΪΑπό Ήλιο σε Ήλιο επεισοδιο 50: Η Ανδρομέδα παγιδεύεται από τον Δρακούλη την ώρα που ο Περσέας την περιμένειΕπόμενοΜια νύχτα μόνο 18/6: Η Αλεξάνδρα σπρώχνει την Αρετή στον γκρεμό – Ο Οδυσσέας ψάχνει την αλήθεια