Η Ελισάβετ Μουτάφη και η Δανάη Παππά μπαίνουν μαζί στη νέα prime time σειρά του ALPHA με τίτλο «Μία γυναίκα», που έρχεται το φθινόπωρο. Με δύο ισχυρά γυναικεία ονόματα να αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο σταθμός στρέφει το βραδινό πρόγραμμα σχεδόν αποκλειστικά στη μυθοπλασία.
Οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του ALPHA
Η Δανάη Παππά παραμένει στον ALPHA μετά την σειρά «Άγιος Έρωτας», όπου ανέλαβε έναν από τους πιο συζητημένους ρόλους της προηγούμενης σεζόν. Η νέα της δουλειά την κρατάει στο επίκεντρο της βραδινής ζώνης του σταθμού, αυτή τη φορά σε μια ιστορία με διαφορετικό βάρος και πιο σύγχρονο τόνο.
Παράλληλη πορεία ακολουθεί και η Ελισάβετ Μουτάφη. Μετά τη σεζόν στο καθημερινό «Να μ’ αγαπάς», όπου κράτησε έναν από τους πιο δυνατούς ρόλους της χρονιάς, σύμφωνα με τη Realnews κλείδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Μια γυναίκα». Είναι μια κίνηση που τη μεταφέρει από το daily στο prime time, ένα άλμα που τις τελευταίες σεζόν λίγες ηθοποιοί έχουν καταφέρει να κάνουν τόσο γρήγορα.

Η υπόθεση της σειράς «Μια γυναίκα»
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια νεαρή γυναίκα που μεγαλώνει μόνη τα δύο της παιδιά. Παλεύει με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μια απόμακρη σχέση με την οικογένειά της και μυστήρια του παρελθόντος που επιστρέφουν στη ζωή της. Είναι μια αφήγηση που πατάει σε οικείο, σύγχρονο αστικό υλικό — μοναχική μητρότητα, οικονομική πίεση, οικογενειακά μυστικά — δηλαδή ακριβώς ό,τι έχει δουλέψει στις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές της τελευταίας πενταετίας.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Prime Visione.
Τι σηματοδοτεί η νέα σεζόν του ALPHA
Η επιλογή δύο πρωταγωνιστριών που μόλις βγαίνουν από διαφορετικά επιτυχημένα projects του ίδιου καναλιού δεν είναι τυχαία. Ο ALPHA φαίνεται να επενδύει στη συνέχεια — κρατάει τα πρόσωπα που το κοινό αναγνωρίζει και τα μετακινεί σε νέες ιστορίες, αντί να αναζητά «φρέσκα» ονόματα από άλλους σταθμούς. Η πρόκληση εδώ είναι αν η «Μία γυναίκα» θα καταφέρει να σταθεί σε ζώνη που πλέον δίνει σκληρή μάχη με ξένη μυθοπλασία και reality.


















