Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026

Άγιος Έρωτας: Η εξαφάνιση του Κλεάνθη και η αλήθεια που γκρεμίζει τα πάντα

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
Ενημέρωση: 1' ανάγνωση
Ο Κλεάνθης από τον «Άγιο Έρωτα» σε στιγμή έντασης στη σειρά.
Η εξαφάνιση του Κλεάνθη φέρνει νέα αναταραχή στον «Άγιο Έρωτα».

Ο Κλεάνθης βυθίζεται σε σκοτεινή τροχιά στα επόμενα επεισόδια του «Άγιος Έρωτας», καθώς η αποκάλυψη για την πραγματική του καταγωγή τον συνθλίβει και τον οδηγεί σε ξαφνική εξαφάνιση. Η Σμαρώ καταρρέει όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί, ενώ η Αναστασία προσπαθεί να τη συγκρατήσει στην πιο δύσκολη στιγμή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομολογία που ανατρέπει τη δίκη

Στο δικαστήριο, η Χριστίνα σοκάρει τους πάντες με την αιφνιδιαστική της ομολογία για τον φόνο της Κατρίν. Η αίθουσα παγώνει και ο Κυριάκος μένει άφωνος, ξέροντας πως η αλήθεια είναι διαφορετική. Την ίδια ώρα, ο Χάρης νιώθει πως δεν μπορεί να κρατήσει μέσα του όσα του αποκάλυψε η μητέρα του, και αποφασίζει να μιλήσει στον Κλεάνθη για την πραγματική του ταυτότητα.

Η αλήθεια που θρυμματίζει τον Κλεάνθη

Η αναφορά στον Ανδρέα Ιωάννου λειτουργεί σαν χτύπημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Ο Κλεάνθης φεύγει από τη Στέρνα σε κατάσταση πανικού και η Σμαρώ περιμένει μάταια να ακούσει νέα του. Ο Χάρης της εξηγεί τι συνέβη, και η ανησυχία της μεγαλώνει γνωρίζοντας πόσο ευάλωτος είναι σε τέτοιες αποκαλύψεις. Οι ώρες που ακολουθούν γίνονται κρίσιμες, με όλους να προσπαθούν να καταλάβουν πού μπορεί να έχει καταφύγει.

Η ιστορία μπαίνει σε νέα καμπή και η εξαφάνιση του Κλεάνθη γίνεται το πιο καθοριστικό σημείο της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του Maestro στους Παξούς.ΠροηγούμενοMaestro: Σε φουλ ρυθμούς ο νέος κύκλος – Παξοί, Κέρκυρα και Αθήνα στο επίκεντροΟ Δημοσθένης από τη «Γη της Ελιάς» σε έντονη σκηνήΕπόμενοΗ Ασπασία ανατρέπει τα πάντα στη «Γη της Ελιάς» μετά την ομολογία του Δημοσθένη