Τα κοντινά της Σταυρούλας στο Survivor ζάλισαν το κοινό! Μα καλά δεν υπάρχει ΕΣΡ εδώ; – video

Must Read

Γιώργος Παπαχρόνης
Γιώργος Παπαχρόνης
Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Έναν πανικό τον έπαθε το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της 3ης ασυλίας του Survivor, αφού ο σκνοθέτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα της Ελλάδας πάνω στην Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο 3ος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας είχε υδάτινο στίβο μάχης και η Σταυρούλα επέλεξε να αγωνιστεί μόνο με το μαγιό της. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο απο τον σκηνοθέτη του Survivor 2024, αλλά ούτε και απο το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 

Καθηλωτικά τα πλάνα της Σταυρούλας

Η αλήθεια είναι ότι και να ήθελε το κοινό δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού τα ζουμ που έκανε ο φακός της κάμερας πάνω στην Σταυρούλα ήταν για εγκεφαλικά και καρδιακές αναταραχές.

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρχαν και αντιδράσεις, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν υπερβολική την χρήση των κοντινών πλάνων, ενώ ευκαιρία βρήκαν και οι θαυμαστές της ομάδας των Διασήμων, να κατηγορήσουν την Σταυρούλα ότι το έκανε επίτηδες.

Επίτηδες ή μη, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και άκρως προκλητικό για τα τηλεοπτικά μάτια, με πολλούς να ζητάνε την επέμβαση του ΕΣΡ!

Δείτε το βίντεο απο το Survivor που προκάλεσε τις αντιδράσεις.

-

Επικαιρότητα

Ποιο είναι το εμπόδιο για την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1;

Η πιθανή επιστροφή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 έχει ανάψει φωτιές στα τηλεοπτικά παρασκήνια, όμως το σενάριο αυτό...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ