Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μίμη Δομάζο, τον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου

simera to teleytaio antio ston mimi domazo ton s

Ο Μίμης Δομάζος, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποχαιρετάται σήμερα για τελευταία φορά. Ο «στρατηγός» που σημάδεψε με την παρουσία του τον Παναθηναϊκό και την εθνική ομάδα, αφήνει πίσω του μια παρακαταθήκη που δύσκολα θα ξεχαστεί.

Αυτός που καθόρισε τον ρόλο του ηγέτη μέσα στο γήπεδο, ήταν κάτι περισσότερο από παίκτης: ένας άνθρωπος-σύμβολο για το άθλημα, που ενέπνευσε γενιές φιλάθλων και αθλητών.

Δείτε στο βίντεο την πορεία και τη συμβολή του Μίμη Δομάζου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μια αναδρομή που θυμίζει γιατί το όνομά του θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

Share This Article
Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email