Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει ξανά το σύνθημα – Η πρώτη εικόνα της νέας σεζόν

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha έχει αρχίσει. Το «Happy Day» ετοιμάζεται για τη 14η σεζόν του και το νέο τρέιλερ δίνει την πρώτη γεύση από όσα θα ακολουθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στο γνώριμο τηλεοπτικό της «σπίτι», συνεχίζοντας μία από τις μακροβιότερες παρουσίες της σύγχρονης ελληνικής πρωινής τηλεόρασης. Για ακόμη μία χρονιά, η εκπομπή ποντάρει στη συνταγή που την έχει καθιερώσει στη συγκεκριμένη ζώνη: ενημέρωση, ψυχαγωγία και άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Η πρώτη «καλημέρα» της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, με το νέο τρέιλερ να κινείται στο χαρακτηριστικό αισιόδοξο και φωτεινό ύφος του «Happy Day».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alpha, η εκπομπή θα συνεχίσει να περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις και απρόοπτες στιγμές, διατηρώντας παράλληλα τον γρήγορο ρυθμό που έχει συνηθίσει το κοινό της.

Για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η νέα τηλεοπτική χρονιά έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Οι 14 συνεχόμενες σεζόν αποτελούν από μόνες τους ένα σημαντικό τηλεοπτικό ορόσημο και επιβεβαιώνουν τη σταθερή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην παρουσιάστρια, την εκπομπή και το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Happy Day» ανοίγει έτσι ένα ακόμη κεφάλαιο στην πορεία του στον Alpha, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έτοιμη να πει ξανά την πρώτη «καλημέρα» και να δώσει το σύνθημα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΠροηγούμενοΣήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κόκοτα – Η Αγία Βαρβάρα αποχαιρετά τον αγαπημένο τραγουδιστήΕπόμενοΧάρης Βαρθακούρης για Δημήτρη Κόκοτα: «Καλό ταξίδι, φίλε μου»