Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2026

Ο Ντάνιελ Κρεγκ κάνει Πάσχα στην Ελλάδα: Ο «Τζέιμς Μποντ» βιντεοσκοπούσε τον Επιτάφιο στη Γλυφάδα!

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
1' ανάγνωση
Ο Ντάνιελ Κρεγκ κάνει Πάσχα στην Ελλάδα: Ο «Τζέιμς Μποντ» βιντεοσκοπούσε τον Επιτάφιο στη Γλυφάδα!

Άρωμα Χόλιγουντ είχε η φετινή Μεγάλη Παρασκευή στα νότια προάστια! Ο παγκοσμίου φήμης σταρ, Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος άφησε εποχή με την ενσάρκωση του εμβληματικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, βρίσκεται στη χώρα μας και βίωσε από κοντά την κατάνυξη των ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οικογενειακές στιγμές και κατάνυξη στον Άγιο Κωνσταντίνο

Ο δημοφιλής ηθοποιός απαθανατίστηκε στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια της περιφοράς του Επιταφίου. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με τη λαμπερή σύζυγό του, την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Ρέιτσελ Βάις, και την κόρη τους.

Όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Βρετανός σταρ παρακολούθησε με τεράστιο ενδιαφέρον το ελληνορθόδοξο έθιμο. Μάλιστα, εντυπωσιασμένος από τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα και την περιφορά, κατέγραφε για αρκετή ώρα τις στιγμές με την κάμερα του κινητού του, αποδεικνύοντας τον θαυμασμό του για τις παραδόσεις μας.

Τα γυρίσματα του Νταμιέν Σαζέλ τον έφεραν στην Ελλάδα

Η παρουσία του «Τζέιμς Μποντ» στη χώρα μας δεν είναι τυχαία, ούτε πρόκειται αποκλειστικά για διακοπές. Ο Ντάνιελ Κρεγκ βρίσκεται στην Αθήνα για τις ανάγκες της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του σπουδαίου σκηνοθέτη Νταμιέν Σαζέλ (La La Land, Whiplash).

Τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής πραγματοποιούνται τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, φέρνοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου κινηματογραφικού χάρτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Δέσποινα Ιωάννου
ΣυντάκτηςΔέσποινα Ιωάννου

Η Δέσποινα Ιωάννου είναι δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε showbiz, social media και τηλεοπτικά ριάλιτι. Γράφει στο tvfreaks.gr καλύπτοντας καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική celebrity σκηνή και τα δρώμενα του Instagram. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ψηφιακές τάσεις και τα παρασκήνια των reality shows, καλύπτοντας ειδήσεις και αποκλειστικά spoilers μέσα από το δίκτυο των πηγών της. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στη Παναγία της Τήνου.ΠροηγούμενοΓιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Κατανυκτική Ανάσταση στην Παναγία της Τήνου – Η συγκινητική ανάρτηση!Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάστής στο Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1ΕπόμενοΕπιστρέφει το YFSF στον ΑΝΤ1: Ο Σάκης Ρουβάς, η Ρένα Μόρφη και η λαμπερή πρεμιέρα