Μια νέα κοινή έξοδο είχαν αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου, οι οποίοι βρέθηκαν σε γνωστό σημείο της Πεντέλης μαζί με φίλους.
Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Buongiorno», σε αυτή την έξοδο ήταν παρών και ο μικρός Πάρης, ο γιος του Δημήτρη από τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.
Το γεγονός αυτό ήταν αρκετό για να αναζωπυρώσει τις συζητήσεις σχετικά με το αν ο Δημήτρης και η Ρία είναι τελικά ζευγάρι.
Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, όμως οι κοινές εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα γίνονται όλο και πιο συχνές.
Η νέα εμφάνιση στην Πεντέλη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Λυσσέα, η έξοδος έγινε σε χαλαρή διάθεση, με τους δύο να περνούν χρόνο μαζί και με τον μικρό Πάρη.
Η εικόνα τους σε οικογενειακό ύφος ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή.
«Οι πληροφορίες μου λένε ότι ήταν οι δυο τους μαζί με τον σκύλο του Δημήτρη και έκαναν βόλτα στα βουνά», ανέφερε ο δημοσιογράφος.
Οι φήμες που τους ακολουθούν
Προ λίγων ημερών, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει στο «Happy Day» πως:
«Την είδαν σε ορεινό προορισμό να συνοδεύεται από γνωστό άντρα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε».
Οι υποψίες συγκλίνουν στο ίδιο πρόσωπο: τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Ποια είναι η Ρία Ελληνίδου
Η Ρία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το viral τραγούδι «Κάτι ξέρεις», ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.
Το κοινό την έχει συνδέσει με ένα πιο ανεπιτήδευτο και αληθινό προφίλ, γεγονός που έχει βοηθήσει τη δημοτικότητά της να ανέβει γρήγορα.
Προς το παρόν, οι δυο τους επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.
Όμως οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις —ειδικά αυτές με τον μικρό Πάρη— δείχνουν πως η σχέση τους ίσως βρίσκεται σε μία πιο σταθερή φάση.

