Ολυμπιακός: Επιστροφή από το -14 και νίκη στην κόλαση του Βελιγραδίου

Must Read

Γιώργος Παπαχρόνης
Γιώργος Παπαχρόνης
Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Σε μια κατάμεστη και φανατισμένη “Stark Arena”, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια επική ανατροπή, νικώντας την Παρτιζάν με 74-69, για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Κάτω από την ασφυκτική πίεση των 15.000 Σέρβων φιλάθλων, οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν να χάνουν με 14 πόντους (52-38) στο τέλος της 3ης περιόδου.

Στο 4ο δεκάλεπτο, όμως, ο Ολυμπιακός έπαιξε ασφυκτική άμυνα, με τον Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος να ηγείται της προσπάθειας. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε 5 κλεψίματα και σημείωσε 17 πόντους, όντας ο MVP της αναμέτρησης.

w28 23304711248699

Κλειδί για την ανατροπή ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Παπανικολάου στο “4” από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η κίνηση αυτή έδωσε μεγαλύτερη κινητικότητα στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα βοήθησε στην επίθεση.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 20-12 και παραμένει στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs. Θέλει ακόμη δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με Ερυθρό Αστέρα και Φενέρμπαχτσε.

Η Παρτιζάν, από την άλλη, υποχώρησε στο 14-18. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρέθηκε στο Βελιγράδι για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του, ενώ ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη Πέμπτη, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε το Tvfreaks.gr στο Google News

-

Επικαιρότητα

Από το Μπαλί στην πισίνα του BigBrother – Μαρικέλλυ, σε βλέπουμε και μας… (βίντεο)

Κατέφθασε. Με βλέμμα που σκοτώνει, μπικίνι που προκαλεί… ακαριαία αφυδάτωση, και αυτοπεποίθηση που ξεχειλίζει πιο πολύ κι από την...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ