Οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς, καθώς μετά το κρίσιμο επεισόδιο της Τρίτης «κλείδωσαν» οριστικά οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στον Άγιο Δομίνικο η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού το τηλεοπτικό κοινό έχει πλέον διαμορφώσει ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να μαζέψει τις βαλίτσες του αυτή την εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις και την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες, υπάρχει ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχαιρετήσει πρόωρα το παιχνίδι.
Ο παίκτης που σώζεται και η σκληρή αναμέτρηση
Από την τετράδα των υποψηφίων, τα πράγματα είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένα για το ποιος θα εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή του. Ο Σταύρος Φλώρος θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να ακούσει πρώτος το όνομά του από τα χείλη του Γιώργου Λιανού, γλιτώνοντας τη δύσκολη διαδικασία της αποχώρησης και τον ψυχολογικό πόλεμο.
Από εκεί και πέρα, το πραγματικό ντέρμπι για την επιβίωση θα παιχτεί ανάμεσα στη Χριστιάννα Μιχαλούδη και την Όλγα Λοβέρα. Οι δύο παίκτριες αναμένεται να δώσουν μια πολύ σκληρή μάχη προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το όνειρό τους και τη θέση τους στο παιχνίδι.
Το ξεκάθαρο φαβορί για την έξοδο από το ριάλιτι
Στον αντίποδα, η παίκτρια της ομάδας των επαρχιωτών, Κωνσταντίνα Μπακαρού, μοιάζει να βρίσκεται στη δυσκολότερη και πιο μειονεκτική θέση από όλους. Η μέχρι τώρα πορεία της στους απαιτητικούς στίβους μάχης δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν, καθώς η αγωνιστική της παρουσία κρίνεται εξαιρετικά «αθόρυβη» και αδύναμη σε σχέση με τις συμπαίκτριές της.
Ενώ η Χριστιάννα έχει δείξει κατά καιρούς κάποια σημαντικά δείγματα μαχητικότητας, η Κωνσταντίνα παραμένει η μεγάλη αγωνιστική αδυναμία της ομάδας. Έτσι, αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, εκτός κι αν ζήσουμε μια τεράστια ανατροπή της τελευταίας στιγμής που θα διαψεύσει τα προγνωστικά. 🔥
