Το Survivor δεν έχει… φρένα! Το αποψινό επεισόδιο (Τετάρτη, 22 Απριλίου) έρχεται με αποκαλύψεις-φωτιά που αναμένεται να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και να τινάξουν τις ισορροπίες της παραλίας στον αέρα. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετατοπίζεται από τον στίβο μάχης στην παραλία, και καταλήγει σε ένα εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού.
Στο στόχαστρο ο Μιχάλης Σηφάκης – Οι Μπλε ανοίγουν τα χαρτιά τους
Ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρούνταν μια τεράστια ενίσχυση για τους Κόκκινους, βρίσκεται πλέον στο μάτι του κυκλώνα. Οι υποψίες γύρω από την πραγματική του στρατηγική παίρνουν νέα διάσταση και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι.
Η πρώην ομάδα του αναλαμβάνει δράση. Οι Μπλε δεν κρατούν άλλο το στόμα τους κλειστό:
- Ανοίγουν τα χαρτιά τους και αποκαλύπτουν όλα όσα γνώριζαν για τον τρόπο που κινείται.
- Βάζουν τον πρώην συμπαίκτη τους σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
- Προκαλούν απόλυτη αναστάτωση και καχυποψία στη νέα του ομάδα, τους Κόκκινους.
Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία; Το σερί και η κάλπη
Την ίδια στιγμή, η μάχη για την 3η ασυλία της εβδομάδας ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ένταση. Οι Μπλε μπαίνουν στον στίβο μάχης διψασμένοι να συνεχίσουν το απόλυτο σερί τους, ενώ οι Κόκκινοι ψάχνουν απεγνωσμένα μια αγωνιστική αντίδραση για να αποφύγουν την καταστροφή.
Παρά την απουσία ξεκάθαρων «σημαδιών» από το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ, τα πρώτα spoilers και η εικόνα που μας δίνει το τρέιλερ συγκλίνουν σε ένα αποτέλεσμα: Η μπλε ομάδα είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει και την 3η ασυλία, κάνοντας το σαρωτικό 3-0!
Το αποτέλεσμα του αγώνα μεταφέρει το εκρηκτικό σκηνικό στο Συμβούλιο του Νησιού. Αν οι Κόκκινοι ηττηθούν ξανά, η ψηφοφορία για τον 3ο υποψήφιο θα είναι ίσως η πιο αμφίρροπη της χρονιάς. Μετά τις αποκαλύψεις για τον Σηφάκη, κανείς πλέον δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής στην κόκκινη καλύβα!

