20 χρόνια μετά και το Στο Παρά Πέντε ξαναζωντανεύει στο MEGA με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Το πρώτο teaser του reunion βγήκε στον αέρα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ξύπνησε μνήμες από μια εποχή που άλλαξε την ελληνική τηλεόραση. Η πεντάδα εμφανίζεται πάλι μαζί και η καρδιά του κοινού χτυπά σαν τότε.
Η στιγμή που περιμέναμε
Το teaser προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και προκάλεσε ηλεκτρισμό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Αγγελική Λάμπρη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μπαίνουν μαζί στο πλατό κρατώντας χέρια. Μια εικόνα που μοιάζει με ταξίδι στο παρελθόν, σαν να μην πέρασε ούτε μέρα από τον Σεπτέμβριο του 2005.
Το κοινό τους υποδέχεται σαν παλιούς φίλους που επιστρέφουν σπίτι. Η ενέργεια είναι ζεστή, ανθρώπινη, σχεδόν ανατριχιαστική.
Το μεγάλο πάρτι
Το Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά δεν θα είναι απλώς μια επανένωση. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή για μια θρυλική σειρά. Ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα γεμάτο αναμνήσεις, χιούμορ και συγκίνηση, φτιαγμένο για τους ανθρώπους που αγάπησαν βαθιά την παρέα του Παρά Πέντε.
Οι συντελεστές ετοιμάζουν μια βραδιά που θα θυμίζει γιορτή γενεθλίων. Για τη σειρά, για το κοινό, για μια ολόκληρη εποχή που σημάδεψε την ελληνική τηλεόραση.
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS GOOGLE NEWS
