Δραματική σκηνή από το Porto Leone με ένταση ανάμεσα στους χαρακτήρες
Η Ρίτα βάζει φωτιά στις σχέσεις στο Porto Leone

Porto Leone: Η Ρίτα σπέρνει διχόνοια και ο Ηλίας στρέφεται κατά του Στελάρα

Οι ίντριγκες στο Porto Leone φουντώνουν και η αλήθεια είναι το νέο θύμα στο παιχνίδι εξουσίας που στήνει η Ρίτα. Παρακολουθώντας το παρασκήνιο με κομμένη ανάσα, γίνεται ξεκάθαρο πως η γυναίκα αυτή δεν έχει όρια. Θέλει να γίνει «κυρία Καπετανάκου» και σκορπά δηλητήριο σε κάθε σχέση που βάζει στο στόχαστρό της. Το χειρότερο; Ο δρόμος της προς την κορυφή στρώνεται με ψέματα που βρίσκουν πάντα το κατάλληλο αυτί.

Το δηλητήριο της Ρίτας

Τυφλωμένη από πάθος και φιλοδοξία, η Ρίτα χτίζει βήμα βήμα ένα σχέδιο εξουσίας. Ξέρει τις ανασφάλειες του Ηλία, ξέρει πού να χτυπήσει. Κάθε μέρα του ψιθυρίζει μια καινούρια υποψία. Κάθε μέρα, ένα ακόμα ψέμα. Στόχος της; Να σπάσει πρώτα τη σχέση του με τον Στελάρα, τον πιο πιστό του άνθρωπο, και στη συνέχεια να διαλύσει τον γάμο του με την Αλεξάνδρα.

Το μεγάλο ψέμα πέφτει στο τραπέζι. Η Ρίτα τον πείθει ότι ο Στελάρας «πλέον δουλεύει για την Αλεξάνδρα». Ο Ηλίας, βουτηγμένος στις φοβίες του, το πιστεύει. Από τη μια μέρα στην άλλη μεταμορφώνεται. Γίνεται σκληρός, προσβλητικός, άδικος. Ο Στελάρας δεν αναγνωρίζει τον άνθρωπο που στήριζε τόσα χρόνια.

Η παρεξήγηση και η έκρηξη

Και τότε συμβαίνει το μοιραίο. Μια παρεξήγηση φέρνει τον Στελάρα σε συνάντηση με τον Ρόζο. Μια αθώα πρόσκληση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Στα μάτια του Ηλία, όμως, γίνεται η τελική απόδειξη προδοσίας. Ο Καπετανάκος βουτά ακόμα πιο βαθιά στο τοξικό αφήγημα της Ρίτας.

Ο Στελάρας γίνεται εχθρός. Ο Ρόζος «φταίει για όλα». Η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο στόχαστρο χωρίς να το καταλάβει. Ο Ηλίας παραδίνεται ολοκληρωτικά στον φόβο του και η Ρίτα κερδίζει έδαφος, παίζοντας ένα παιχνίδι που απειλεί να διαλύσει ζωές.

Το Porto Leone παίρνει φωτιά. Το ερώτημα τώρα είναι ένα. Ποιος θα ανοίξει τα μάτια του Ηλία πριν να είναι αργά;

Πιστεύετε ότι ο Ηλίας θα καταλάβει την αλήθεια πριν να χαθούν όλα;

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

Share This Article
Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *