Η αγωνία κορυφώνεται απόψε, Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 21:40 μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθώς το 56ο επεισόδιο της δραματικής σειράς Μια Νύχτα Μόνο φέρνει τον Οδυσσέα αντιμέτωπο με ανοιχτές πληγές του παρελθόντος. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου υπόσχονται καθηλωτικές ερμηνείες σε ένα επεισόδιο γεμάτο πισώπλατα μαχαιρώματα, αναπάντεχες προτάσεις και σκοτεινά μυστικά.
Ο ασφυκτικός κλοιός και το παρασκήνιο
Η Ευθυμίου νιώθει την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχό της και αποφασίζει να ρίξει στο τραπέζι το τελευταίο της χαρτί για να σωθεί. Την ίδια στιγμή, ο Νταγιάννος προχωρά αθόρυβα στο στήσιμο της νέας εταιρείας, έχοντας στο πλευρό του τον Σταύρο. Ο τελευταίος κινείται ύπουλα πίσω από την πλάτη του κεντρικού ήρωα, ενώ παράλληλα τολμά το μεγάλο βήμα και ζητά την Ελένη σε γάμο, θολώνοντας ακόμα περισσότερο τα νερά.
Σκιές από το παρελθόν και νέες συμμαχίες
Τα φαντάσματα επιστρέφουν για να στοιχειώσουν τον πρωταγωνιστή, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που ποτέ δεν ξεπέρασε πραγματικά. Η Αρετή στέκεται δίπλα του, δείχνοντας το αληθινό της ενδιαφέρον, ενώ η Αλεξάνδρα παλεύει επίμονα να κερδίσει μια θέση στη ζωή του. Παράλληλα, ο Άλκης βυθίζεται στο σκοτάδι ξυπνώντας τις υποψίες του Σάββα, και η Άσπα ξεκινά ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι. Στο φινάλε, μια και μόνο εικόνα αρκεί για να καταστρέψει οριστικά τον κόσμο της Αρετής.
