Η επιστροφή του Πολ στη σειρά Μια Νύχτα Μόνο φέρνει μαζί της μια ένταση που αλλάζει τις ισορροπίες. Ο αδελφός του Σταύρου δεν έρχεται απλώς για να επιστρέψει στην οικογένεια∙ έρχεται για να διεκδικήσει χώρο, έλεγχο και δικαιώματα, τόσο στην ERGAN όσο και στη ζωή των γύρω του.
Ο Πολ δηλώνει πως θέλει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα και να αναλάβει ενεργό ρόλο στην εταιρεία, στην οποία κατέχει σημαντικό μερίδιο. Η στάση του, όμως, δεν θυμίζει άνθρωπο που ζητά συνεργασία. Θυμίζει κάποιον που επιστρέφει για να πάρει αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν.
Οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι καθόλου ήρεμες.
Στο σπίτι επικρατεί αμηχανία και στο γραφείο μια αόρατη πίεση απλώνεται σε όλους.
Την ίδια στιγμή, η Όλγα Ευθυμίου, η νέα αρχιτέκτονας και φίλη της Ναταλίας, απογοητεύεται από τον Οδυσσέα, ο οποίος την υποβιβάζει σε βοηθητική θέση, δίνοντας όλο το βάρος στην Αρετή και την Ελένη. Η Όλγα αισθάνεται ότι δεν έχει θέση, όμως σύντομα θα αποκτήσει ρόλο… πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο φαντάζεται.
Παράλληλα, ο Σταύρος αρχίζει να ενδιαφέρεται ολοφάνερα για την προσωπική ζωή της Αρετής. Όταν η Ελένη του αποκαλύπτει ότι ίσως η Αρετή χρειάστηκε να απευθυνθεί σε τοκογλύφο για να χρηματοδοτήσει το σχέδιό της, εκείνος αναστατώνεται.
Και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον Οδυσσέα.
Όταν ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι ο Σταύρος προσπάθησε να βοηθήσει την Αρετή μέσω επιταγής που ζήτησε να της δοθεί ως «μπόνους», η ένταση κορυφώνεται.
Ο Οδυσσέας σκίζει την επιταγή μπροστά σε όλους, δείχνοντας πως ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.
Ο Πολ επέστρεψε.
Ο Σταύρος και ο Οδυσσέας συγκρούονται ανοιχτά.
Και η Αρετή βρίσκεται στο επίκεντρο ενός τριγώνου που δεν ζήτησε.
Η συνέχεια προμηνύεται εκρηκτική.
Σχετικά:
→ Μια Νύχτα Μόνο: «Έξαλλο» το X με την ανήθικη πρόταση του Οδυσσέα στην Αρετή
→ Μια Νύχτα Μόνο επεισόδιο 7: Η ανήθικη πρόταση του Οδυσσέα και η …

