Σκηνή από το HOTΕΛ ΕΛVIRA με την ομάδα του ξενοδοχείου σε αναβρασμό λόγω γάμου

HOTΕΛ ΕΛVIRA: Ο γάμος της πρώην του Χάρι φουντώνει τη ζήλια της Ελβίρας – Ανατροπές στο νέο επεισόδιο

Η ζήλια, τα λάθη και το χάος υπόσχονται νέο γύρο γέλιου στο HOTΕΛ ΕΛVIRA. Το επόμενο επεισόδιο φέρνει έναν γάμο που… δεν περνά απαρατήρητος, καθώς η πρώην του Χάρι παντρεύεται στο ξενοδοχείο και προκαλεί αναστάτωση στην Ελβίρα.
Το ραντεβού είναι για Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA, και οι εξελίξεις προβλέπονται απολαυστικές.

Η ομάδα του ξενοδοχείου βρίσκεται σε συνεχή συναγερμό για να στηθεί η δεξίωση χωρίς παρατράγουδα. Όμως τίποτα δεν πηγαίνει ποτέ ήρεμα στο ΕΛVIRA. Μία ακόμη πονηριά του Παντελή ανοίγει δρόμο στη Λαμπρινή να ανακαλύψει κάτι που κανείς δεν περίμενε – ένα νέο «λαβράκι» που απειλεί να τινάξει το event στον αέρα.

Τι περιμένουμε στο επεισόδιο «Καλά Στέφανα»

Ο λαμπερός γάμος που έχει αναλάβει το ξενοδοχείο δεν είναι τυχαίος: η νύφη είναι η πρώην του Χάρι και μάλιστα νικήτρια γνωστού reality.
Η Ελβίρα προσπαθεί να το παίξει ψύχραιμη, αλλά η ζήλια της φουντώνει και μόνο η Ντίνα καταλαβαίνει τι πραγματικά νιώθει.

Ο Φίλιππος τσακώνεται για την playlist του γάμου, ο Γιάννης υπόσχεται στα social media «τον γάμο της χρονιάς», ενώ η Νούλη – πιστή στο χάος – επιχειρεί να φέρει στο event όλα τα γαμήλια έθιμα της υφηλίου για να συστηθεί το ξενοδοχείο ως ethnic wedding spot.

Την ίδια ώρα, ο Παντελής, έξαλλος επειδή το πρακτορείο γάμων δεν του έδωσε τη δουλειά, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Με τη βοήθεια του Ηλία και της Λαμπρινής στήνει μια μικρή επιχείρηση σαμποτάζ.
Όμως η Λαμπρινή, παριστάνοντας την καφετζού του γαμπρού, καταφέρνει να μάθει κάτι πολύ πιο juicy από ό,τι περίμεναν όλοι.

Και το γλέντι… μόλις ξεκινά.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

TAGGED:
Share This Article
Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *