Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA, ρίχνοντας φως σε δύο ανατριχιαστικές υποθέσεις. Το «Φως στο Τούνελ» επιχειρεί να λύσει τον γρίφο με την άγνωστη γυναίκα στη Χαλκιδική, αλλά και να εντοπίσει τα ίχνη ενός γιου που χάθηκε ξαφνικά μέσα στη βροχή.
Το «Φως στο Τούνελ» «ξεκλειδώνει» απόψε το μακάβριο μυστικό που κρύβει μια κόκκινη βαλίτσα. Η εκπομπή ερευνά σε βάθος το στοιχείο που γίνεται «κλειδί» για την επίλυση του σοκαριστικού γρίφου στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Οι τηλεθεατές παρακολουθούν την έρευνα να επικεντρώνεται σε μια χρυσή βέρα και ένα χαρακτηριστικό σημάδι που «μιλά» από μόνο του. Η έμπειρη δημοσιογράφος αναζητά απαντήσεις για την ταυτότητα της γυναίκας, ερευνώντας ποιος ήθελε να θάψει την αλήθεια για πάντα. Τώρα η σιωπή σπάει και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις μεγάλες αποκαλύψεις.
Παράλληλα, η εκπομπή ξετυλίγει το κουβάρι της «μαύρης Δευτέρας» μιας μάνας. Ο χρόνος πάγωσε τη στιγμή που είδε τον γιο της να χάνεται μέσα στη δυνατή νεροποντή.
Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα αναζητά ποιος και γιατί εξαφάνισε τον νεαρό άνδρα. Οι σκοτεινές διαδρομές και τα πρόσωπα που κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ερευνών του MEGA.

