TvFreaksTvFreaks
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ
  • NEWS
  • CELEBRITY
  • MEDIA
    • SURVIVOR
    • MASTERCHEF
    • GNTM
    • Η Φάρμα
    • Big Brother
  • SHOWBIZ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • VIDEO
  • LIFEMAG
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΜΟΔΑ
    • LIFESTYLE
    • VIRAL
    • TECHMANIACS
    • ΑΝΕΚΔΟΤΑ
    • Συνταγές
Font ResizerAa
TvFreaksTvFreaks
Search
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ
  • NEWS
  • CELEBRITY
  • MEDIA
    • SURVIVOR
    • MASTERCHEF
    • GNTM
    • Η Φάρμα
    • Big Brother
  • SHOWBIZ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • VIDEO
  • LIFEMAG
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΜΟΔΑ
    • LIFESTYLE
    • VIRAL
    • TECHMANIACS
    • ΑΝΕΚΔΟΤΑ
    • Συνταγές
Follow US
Κοινωνια

Σοκ στο Κορωπί: Η 40χρονη Λιθουανή που ξυλοκοπήθηκε μιλά για πρώτη φορά – «Ήταν σχέση αγάπης»

Last updated: 30 Οκτωβρίου 2025 11:25 μμ
Κέλλυ Νομικού
Share
SHARE

Κορωπί – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 40χρονης Λιθουανής γυναίκας που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της. Για πρώτη φορά μιλά δημόσια και περιγράφει τη σχέση της με τον 50χρονο σύντροφό της ως «σχέση αγάπης», ενώ εκείνος παραμένει προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό έχει σοκάρει το Κορωπί και όλη την Ελλάδα. Η γυναίκα, που αναρρώνει με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, δηλώνει πως «δεν θυμάται» το βράδυ της επίθεσης, υπονοώντας ότι ο 50χρονος ίσως να μην ήταν παρών. Παρά τα φρικτά χτυπήματα, μιλά με λόγια συμπάθειας για τον άνδρα που φέρεται να τη βασάνισε, λέγοντας πως «ίσως έγινε λάθος» με τη σύλληψή του.

Κορωπί

«Δεν θυμάμαι» – Η αινιγματική μαρτυρία της 40χρονης στο Κορωπί

Η γυναίκα αποσωληνώθηκε έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ και συνεχίζει να δίνει μάχη για να αναρρώσει. Τόνισε ότι η οικογένεια «έχει προβλήματα και διαφωνίες», αλλά «οι ξυλοδαρμοί δεν ήταν συνηθισμένοι». Οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα ιατροδικαστικά ευρήματα και τις μαρτυρίες γειτόνων.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, εξετάζοντας πιθανή απώλεια μνήμης λόγω σοκ ή ακόμη και «αρνητική ταύτιση» με τον κακοποιητή, ένα φαινόμενο που οι ψυχολόγοι περιγράφουν ως τραυματικό δεσμό. Είναι οι δεσμοί εκείνοι που κάνουν το θύμα να νιώθει αγάπη για τον θύτη, ακόμα και μετά από κακοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 50χρονος αρνείται – Υποστηρίζει ότι έγινε διάρρηξη

Ο 50χρονος, που κρατείται προσωρινά, αρνείται κάθε εμπλοκή, ισχυριζόμενος ότι βρήκε τη σύντροφό του αιμόφυρτη όταν επέστρεψε από ταξίδι. Μιλά για διάρρηξη και επίθεση από αγνώστους. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, που διέταξαν την προφυλάκισή του. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται κάμερες ασφαλείας, χρονοσειρές κλήσεων και ψηφιακά ίχνη που θα δείξουν αν πράγματι βρισκόταν εκτός σπιτιού.

Τα παιδιά στο επίκεντρο της υπόθεσης

ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραγικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 4 ετών και 8 μηνών, βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης. Πλέον βρίσκονται υπό την εποπτεία κοινωνικών υπηρεσιών, με τους ειδικούς να δίνουν προτεραιότητα στην ψυχολογική τους υποστήριξη. Η μητέρα τους δηλώνει πως αγωνιά να τα δει και να τα αγκαλιάσει ξανά, ευχόμενη να επιστρέψουν σύντομα σε μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Τι εξετάζει η ανάκριση

Η ανάκριση στο Κορωπί συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις μέσα από ιατροδικαστικά ευρήματα, καταγραφές από κάμερες και μαρτυρίες γειτόνων. Κομβικό ρόλο παίζουν τα ψηφιακά δεδομένα – εισιτήρια, επικοινωνίες, μετακινήσεις – που ενδέχεται να φωτίσουν το ακριβές χρονικό της επίθεσης. Παράλληλα, ψυχολόγοι και παιδοψυχίατροι αξιολογούν τα δύο παιδιά για ενδεχόμενη έκθεση σε σκηνές βίας.

Η υπόθεση του Κορωπίου αποκαλύπτει για άλλη μια φορά το σκοτεινό πρόσωπο της ενδοοικογενειακής βίας και τη δυσκολία των θυμάτων να αναγνωρίσουν ή να αποδεχτούν τον κίνδυνο. Πίσω από τις δηλώσεις αγάπης και την «κανονικότητα» στο Κορωπί, κρύβονται πολλές φορές τραύματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Προτεινομενα για εσας
Share This Article
Facebook Copy Link Print

Σας Ενδιαφέρουν

Survivor 8/2 Spoiler: Αναστασία, 5 νέοι παίκτες και ασυλία (vid)

Κέλλυ Νομικού
2 Min Read
Ο Γιάννης Μπέζος και το καστ της σειράς Σούπερ Ήρωες στον ΑΝΤ1

Σούπερ Ήρωες ΑΝΤ1: Η νέα σειρά με τον Γιάννη Μπέζο

Κέλλυ Νομικού
2 Min Read
Παίκτες του Survivor στον στίβο μάχης για την ασυλία

Survivor 8/2 Spoiler: Προβάδισμα Επαρχιωτών στις ασυλίες – Νέοι παίκτες

Ρόη Ράπτη
2 Min Read
Ο Αλέξανδρος στο Grand Hotel ανακαλύπτει το ερωτικό γράμμα

Grand Hotel: Ο Αλέξανδρος χωρίζει τη Σοφία και παίρνει το παιδί

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read
Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor

Survivor: Αλλαγή στο πρόγραμμα – Γιατί δεν θα προβληθεί την Τετάρτη

Κέλλυ Νομικού
3 Min Read
Η Σοφία σε κατάσταση πανικού στη σειρά Να μ' αγαπάς

Να μ’ αγαπάς: Σοφία και Χάρης σε απόγνωση – Το ατύχημα

Κέλλυ Νομικού
3 Min Read
Μια ηθοποιός επιστρέφει και αλλάζει τα πάντα – η Μάνη φλέγεται ξανά

Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή που φέρνει καταιγίδα στη Μάνη

Δέσποινα Ιωάννου
3 Min Read

You Might Also Like

Κοινωνια

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Ξάνθη – Αισθητός σε πολλές περιοχές της Θράκης

1 Min Read
Κοινωνια

Ηλεία: Καταδίκη πατέρα για κακοποίηση της ανήλικης κόρης του και απειλές κατά της συζύγου

3 Min Read

As Seen On

TvFreaks
TvFreaks
TvFreaks
TvFreaks
  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & COOKIES
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • TOPICS
© 2009-2025 – All rights reserved. – E-mail: info[at]tvfreaks.gr

 

TvFreaks
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?